Νέα Lada Granta για βαριές δουλειές

Η Lada διευρύνει περεταίρω την οικογένεια του προσφάτως ανανεωμένου μοντέλου της Granta, παρουσιάζοντας και τις επαγγελματικές εκδόσεις του. Χρησιμοποιώντας ως βάση το επιβατικό Granta, το επαγγελματικό είναι ίδιο μέχρι το εμπρός μέρος της καμπίνας, ωστόσο από εκεί και πίσω έχει προσαρμοστεί για να μπορεί να δεχτεί ανοιχτό ή κλειστό χώρο φόρτωσης, ο οποίος ανάλογα τη διασκευή φτάνει σε χωρητικότητα έως τα 4.000 λίτρα.

Δείτε ακόμη: Η Lada ετοιμάζει 17 νέα μοντέλα

Στον εξοπλισμό των επαγγελματικών Granta προσφέρονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι αερόσακος οδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα, υδραυλικό τιμόνι, ηχοσύστημα, σκουρόχρωμα παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα κ.λπ. Επίσης τα εμπρός καθίσματα είναι ανασχεδιασμένα για να παρέχουν καλύτερη πλευρική στήριξη.

Για την κίνησή τους φροντίζουν τα 1.6 λτ. 8βάλβιδα μηχανικά σύνολα των 87 ή 106 ίππων, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι πιο κοντό για καλύτερη επιτάχυνση και απόκριση ακόμα και με πλήρες φορτίο. Επίσης, στην πίσω ανάρτηση έχουν τοποθετηθεί φύλλα σούστας για μεγαλύτερη αντοχή στα βάρη, με το ωφέλιμο φορτίο να φτάνει τα 720 κιλά.

Οι τιμές του επαγγελματικού Lada Granta ξεκινούν στη Ρωσία από τα 668.000 ρούβλια (8.400 ευρώ).

Δείτε ακόμη: Το Lada Niva 6×6 είναι το «τριαξονικό του φτωχού»

Get it on Google Play Download on the App Store