To νέο Lada Vesta Sport πιάστηκε στα… πράσα

Πριν ακριβώς από δύο χρόνια, τον Αύγουστο του 2016 η Lada παρουσίασε την Sport έκδοση του Vesta ως πρωτότυπο στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας. Σήμερα δύο χρόνια μετά, το αυτοκίνητο έχει περάσει και επισήμως στην παραγωγή και πλέον έχουμε και τις πρώτες του εικόνες σε φυσικό περιβάλλον.

Δείτε ακόμη: Crossover Lada Vesta Cross sedan

Το Lada Vesta Sport θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας σε λίγες ημέρες (29 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου) και ο κατασκοπευτικός φακός το συνέλαβε κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στον εκθεσιακό χώρο. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες πιο πάνω, το Lada Vesta Sport διαθέτει αρκετά στοιχεία εξωτερικά που τονίζουν τον δυναμισμό του. Αυτά είναι τα σπόιλερ εμπρός και πίσω, οι ζάντες 17 ιντσών, η αεροτομή (με ενσωματωμένο φως LED) και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Εκτός από την εμφάνιση, αλλαγές θα υπάρχουν και στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, η ανάρτησή του θα είναι ρυθμισμένη πιο επιθετικά, προκειμένου να αναδεικνύονται τα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ενώ θα χαμηλώνει το αμάξωμά του κατά 16 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Τι θα λέγατε για αυτό το νέο Lada Niva;

Δυστυχώς προς το παρόν δεν έχουμε άλλες πληροφορίες ή εικόνες από το εσωτερικό. Προφανώς αυτά είναι στοιχεία που θα τα μάθουμε και θα τα δούμε με την αποκάλυψη του αυτοκινήτου στην έκθεση της Μόσχας σε λίγες ημέρες. Όσον αφορά στο μοτέρ του πάντως, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για σύνολο 1.8 λτ. το οποίο θα αποδίδει 145 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store