Ανανέωση για το Lexus RC

Η Lexus ανακοίνωσε και επισήμως την ανανεωμένη έκδοση του RC, η οποία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πρόκειται για μία αναβάθμιση του μοντέλου, που αφορά το αισθητικό αλλά και το οδηγικό του κομμάτι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Δείτε ακόμη: Honda NSX με 2.800 χλμ. πωλήθηκε τρελά λεφτά στο ebay

Στο εμπρός μέρος παρατηρούμε πως το Lexus RC έχει να επιδείξει νέο προφυλακτήρα, νέα γρίλια στις εκδόσεις Sport και ανασχεδιασμένα κάτοπτρα φωτιστικών σωμάτων. Στο πίσω μέρος τα φώτα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα σχεδιαστικά και πιο σκούρα και ο προφυλακτήρας με τις απολήξεις εξάτμισης είναι ανασχεδιασμένος. Εκτός των παραπάνω αλλαγών, το ανανεωμένο Lexus RC έχει να επιδείξει νέα σχέδια ζαντών 19 ιντσών και νέο χρώμα Blue Vortex Metallic (αυτό που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες).

Στο εσωτερικό του, το Lexus RC έχει μικροαλλαγές σε επενδύσεις, χρωματισμούς και διακόπτες καθώς και πλουσιότερο εξοπλισμό, ενώ υπάρχει πλέον μαλακή επιφάνεια στο σημείο επαφής του γονάτου του οδηγού με την κεντρική κονσόλα. Μάλιστα, όσα αυτοκίνητα είναι F Sport θα έχουν επιπλέον χρωματικούς συνδυασμούς και σήματα «F».

Διαβάστε επίσης: Το νέο Lada Niva του 2021 (+video)

Τέλος, η Lexus αναφέρει πως το RC έχει βελτιωμένη αεροδυναμική, βελτιωμένη απόκριση στο γκάζι, ενώ η επαναρυθμισμένη ανάρτηση προσφέρει καλύτερο κράτημα και αμεσότερες αντιδράσεις, χωρίς να χάσει τα χαρακτηριστικά άνεσης που προσφέρει και στο μοντέλο προ ανανέωσης.

Get it on Google Play Download on the App Store