Ανανέωση για Mercedes C-Class Coupe & Cabriolet

Λίγες εβδομάδες πριν, η Mercedes παρουσίασε την ανανεωμένη C-Class η οποία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Πλέον, ήρθε η ώρα να δούμε τις αντίστοιχα ανανεωμένες εκδόσεις των Coupe και Cabriolet εκδοχών της, οι οποίες θα ντεμπουτάρουν με τη σειρά τους στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, μαζί με την επίσης ανανεωμένη Mercedes-AMG C 43.

Δείτε ακόμη: Video – H Mercedes C-Class Cabriolet σε 60 δευτερόλεπτα

Οι αλλαγές, όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθούν τη φιλοσοφία του σεντάν μοντέλου. Έτσι, έχουμε νέα μάσκα με μονή γρίλια και διπλή για τις εκδόσεις AMG, οι προφυλακτήρες είναι ανασχεδιασμένη και στο πίσω μέρος συναντάμε έναν πιο τονισμένο αεροδυναμικό διαχύτη. Τα φώτα είναι πλέον φουλ LED, όλες οι εκδόσεις εξοπλίζονται με οθόνη 10,25 ιντσών με δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές smart, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να έχουν οθόνη 12,3 ιντσών (προαιρετικός εξοπλισμός) και υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων. Οι ανανεωμένες Mercedes C-Class Coupe και Cabriolet, έχουν και μία σειρά από τεχνολογίες Intelligent Drive Assistance, οι οποίες τους χαρίζουν χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης.

Αλλαγές υπάρχουν όμως και κάτω από τα ανασχεδιασμένα αμαξώματα των αυτοκινήτων. Πλέον, οι εκδόσεις C 200 με τον 1.5 λτ. βενζινοκινητήρα των 184 ίππων, εφοδιάζονται με EQ Boost, που σημαίνει ήπιο υβριδικό σύστημα και 48βολτο κύκλωμα, που χαρίζει μειωμένη κατανάλωση και αυξημένη στιγμιαία απόδοση κατά 14 ίππους. Εκτός από την βασική C 200 υπάρχουν επίσης οι C 200 με τετρακίνηση 4MATIC, η C 220 d με πετρελαιοκινητήρα 2.0 λτ. απόδοσης 194 ίππων και η AMG C 43 4MATIC με 3.0 λτ. V6 ο οποίος αποδίδει 390 ίππους (23 περισσότερους από πριν). Οι εκδόσεις αυτές αφορούν τόσο την Coupe όσο και την Cabriolet έκδοση.

Διαβάστε επίσης: Mercedes προσπερνάει μόνη της σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο (+video)

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως στην χώρα μας θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα του καλοκαιριού, σε τιμές παραπλήσιες με αυτές των σημερινών, αντίστοιχων εκδόσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store