Αυτό είναι το απόλυτο Mitsubishi L200

Η Mitsubishi φαίνεται πως καλοβλέπει την παρουσίαση μιας σκληροτράχηλης έκδοσης του νέου L200, στα πρότυπα του Ford Ranger Raptor, κάτι που φαίνεται μέσα από το Triton Absolute Concept.

Δείτε ακόμα: Εντυπωσιακό το Mitsubishi L200 Mountain Rescue

Αν σας ξενίζει το όνομα, «Triton» λέγεται το L200 σε κάποιες αγορές εκτός Ευρώπης. Το όραμα του Absolute Concept ωστόσο, είναι κοινό: το απόλυτο αγροτικό από την Mitsubishi, ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε είδους δυσκολία και να καταβροχθίσει πάσα εδαφική ανωμαλία στο πέρασμά του. Οι μετατροπές σε σχέση με τα L200 που μπορεί να αγοράσει κανείς από την αντιπροσωπεία, είναι προφανείς: αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 50 χλστ., μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης, φαρδύτερα μετατρόχια για να χωρέσουν τα αμιγώς χωμάτινα ελαστικά Falken Wildpeak, προστατευτικές ποδιές σε κόκκινη απόχρωση, εξωτερικές χειρολαβές ιδίου χρώματος πάνω από τις πόρτες, σχάρες οροφής με διπλή συστοιχία LED, μεγαλύτερο κάλυμμα καρότσας και ανθρακονημάτινη πόρτα για αυτή!

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη πολυχρηστική πόρτα καρότσας είναι γεγονός! (+video)

Κάτω από το επιβλητικό και καθόλα σκληροπυρηνικό αμάξωμα, οι Ιάπωνες δεν μας λένε τι υπάρχει. Κατά πάσα πιθανότητα να μην υφίσταται καμιά αλλαγή σε σχέση με τα κανονικά L200, όπερ εστί κάτω από το καπό ο ντίζελ των 2.4 λίτρων αποδίδει 180 ίππους και 430 Nm ροπής, ισχύς που μεταφέρεται είτε στους πίσω είτε στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος Super-Select AWD, με λειτουργία Off-Road Mode που βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών Gravel, Mud/Snow, Sand και Rock.

Get it on Google Play Download on the App Store