Toyota Hilux Special Edition για lifestyle αγρότες!

Την Έκθεση Επαγγελματικών αυτοκινήτων στο Birmingham επέλεξε η Toyota για να μας παρουσιάσει μια νέα ειδική έκδοση για το Hilux, με το οποίο οι Ιάπωνες στοχεύουν στις lifestyle επιλογές της κατηγορίας (δεν το αναφέρουν ευθέως, αλλά τη Mercedes X-Class εννοούν). Σύμφωνα με τους ίδιους, το υπερ-επιτυχημένο pick-up πλέον έχει απήχηση και πέρα από το καθιερωμένο του κοινό, κερδίζοντας αγοραστές και σε μικρότερες ηλικίες.

Δείτε ακόμη: O Fernando Alonso «οργώνει» με το Toyota Hilux (+video)

Η Special Edition ξεχωρίζει με το μαύρο και γκρι φινίρισμα στη μάσκα, στους προβολείς ομίχλης, στα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και στις χειρολαβές σε όλες τις πόρτες συμπεριλαμβανομένης και εκείνης της καρότσας. Στο βασικό εξοπλισμό θα προσφέρονται ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, όπου στην Ανατολική Ευρώπη θα προσφέρονται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα και ως δίχρωμες για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές. Ιδιαίτερα προσεγμένη είναι και η καμπίνα επιβατών, με ποιοτικά υλικά αλλά και τεχνολογικά προηγμένη.

Διαβάστε ακόμη: Toyota Hilux ταπεινώνει Range Rover σε απευθείας σύνδεση (+video)

Η καμπίνα του Τoyota Hilux Special Edition έχει δερμάτινο σαλόνι, καθώς κι αρκετές δόσεις χρωμίου, ενώ ξεχωρίζει το τιμόνι με τα χειριστήρια για το σύστημα infotainment καθώς κι ο πίνακας οργάνων που φέρει ένα ευανάγνωστο trip computer, αλλά και νέο λευκό φωτισμό. Highlight η κεντρική οθόνη του infotainment, όπου κάθε φορά που έρχεται το Hilux στη ζωή απεικονίζεται και το λογότυπο της ειδικής έκδοσης. Κερασάκι στην τούρτα οι προηγμένες τεχνολογίες ενεργητικής ασφαλείας, του Toyota Safety Sense, οι οποίες δίνουν το παρόν στο Special Edition Hilux, όπως τα Pre-Collision System (PCS) με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών και ποδηλατών, High Speed Range Adaptive Cruise-Control (ACC), Road Sign Assist (RSA) και Lane Departure Alert (LDA).

Η συγκεκριμένη έκδοση θα προσφέρεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές από τον Αύγουστο, όντας διαθέσιμη στις εκδόσεις αμαξώματος Double Cab και Extra Cab.

Get it on Google Play Download on the App Store