O Fernando Alonso «οργώνει» με το Toyota Hilux (+video)

Προ ολίγων ημερών ενημερωθήκατε για την πρόθεση του 2 φορές παγκοσμίου πρωταθλητή Formula 1, να δοκιμάσει την τύχη του στο επόμενο Ράλλυ Ντακάρ πίσω από το τιμόνι του Toyota Hilux. Σήμερα ήρθε η ώρα να τον δούμε εν δράσει!

Δείτε ακόμα: «Στενάζει» η νέα Toyota Supra στα χέρια του Fernando Alonso (+video)

Ο Fernando Alonso, λοιπόν, δέθηκε στο αριστερό μπάκετ του αγωνιστικού Hilux και «του ‘δωσε να καταλάβει» στις ερημιές της Νοτίου Αφρικής. Το αυτοκίνητο με το οποίο η Toyota πανηγύρισε την νίκη στο φετινό Ράλλυ Ντακάρ, αποτελεί την επιλογή του Ισπανού πιλότου στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το Quadruple Crown του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Την κατάκτηση παγκοσμίου πρωταθλήματος F1, δηλαδή, σε συνδυασμό με νίκη στα 500 Μίλια της Ιντιανάπολης, τον 24ωρο αγώνατου Le Mans και το Ράλλυ Ντακάρ. Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Αυτή την στιγμή θέλω να κατακτήσω το Triple Crown (Πρωτάθλημα F1, νίκη στο Indy 500 και τις 24 Ώρες του Le Mans). Προς το παρόν όλη μου η προσοχή είναι στραμμένη στα 500 Μίλια της Ιντιανάπολις και μετά έχει σειρά το Le Mans. Όμως θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου εκτός δρόμου.

Διαβάστε επίσης: Toyota Hilux ταπεινώνει Range Rover σε απευθείας σύνδεση (+video)

Αυτή τη στιγμή, ο Alonso συγκαταλέγεται στα φαβορί για την πρωτιά του Indy 500 (πέρσι ήταν 5ος, μέχρι που εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη), ενώ η ίδια συνθήκη ισχύει για το TS050 Hybrid και την πιθανότητα επικράτησης στις 24 Ώρες του Le Mans. Mε λίγα λόγια, αν όλα έχουν πάει κατ’ ευχήν, το τέλος του καλοκαιριού θα βρει τον «Matador» με την πολυπόθητη τριπλέτα στην τροπαιοθήκη του. Κάτι που θα τον συμπεριλάβει σχεδόν σίγουρα, στην λίστα συμμετεχόντων για το Ντακάρ της επόμενης χρονιάς.

Get it on Google Play Download on the App Store