«Στενάζει» η νέα Toyota Supra στα χέρια του Fernando Alonso (+video)

Η Toyota έχει πάει σε άλλο επίπεδο την εμπορική προώθηση της νέας Supra, καθώς μετά τα πρωτότυπα διαφημιστικά σποτ, επιστρατεύει το σύνολο σχεδόν των οδηγών που αγωνίζονται με τα χρώματά της. Προεξάρχοντος, φυσικά, του Fernando Alonso!

Δείτε ακόμα: Η Toyota Supra GT4 πάει για πολλές κούπες (+video)

Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 το 2005 και 2006, άφησε την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και από φέτος αγωνίζεται στο Le Mans Endurance Series, στο κόκπιτ του TS050 Hybrid. Το αυτοκίνητο που κατέκτησε την νίκη στον περσινό 24ωρο αγώνα του Le Mans φιλοδοξεί να επαναλάβει το ανδραγάθημά του και φέτος, με τον Alonso να αποτελεί την πιο βάσιμη ελπίδα για μια διαδοχική επικράτηση της Toyota στον φημισμένο αγώνα αντοχής. Στο μεσοδιάστημα, βέβαια, ο Ισπανός μπορεί να πετάγεται μέχρι το Fuji και να «πίνει το αίμα» της Supra 5ης γενιάς.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζεται τροπέτο 2JZ-GTE για την νέα Toyota Supra!

Εκτός από τον «Matador», λαβαίνουν θέση στην θρυλική πίστα οι οδηγοί της ιαπωνικής εταιρίας στο WRC (Jari-Matti Latvala και Ott Tanak) και οι συνοδοιπόροι του Alonso στο μπάκετ του TS050 (Kazuki Nakajima και Sebastien Buemi).

https://www.youtube.com/watch?list=PLQiiQf-DZVsC6PcENxGh4K0bppMmkPSyu&v=7ChI2qFP-Qs

Get it on Google Play Download on the App Store