Πιο σπορτίφ και πολυτελές Nissan LEAF

H Autech αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Nissan, η οποία δημιούργησε και θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνική αγορά στις 21 Ιουνίου μια ειδική έκδοση του Nissan LEAF. H Autech έχει δημιουργήσει ακόμα 3 μοντέλα, τα Nissan Serena, Note και X-Trail, με το ηλεκτρικό LEAF να αποκτάει ένα σπορ, ξεχωριστό παρουσιαστικό, ενώ φέρει και υλικά υψηλής ποιότητας.

Δείτε ακόμη: Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων από το Nissan LEAF

To συγκεκριμένο Nissan LEAF θα προσφέρεται με μια ευρεία χρωματική παλέτα, όπου ξεχωρίζει το χαρακτηριστικό χρώμα Aurora Flare Blue Pearl. Στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου διακρίνονται οι αρκετές μεταλλικές πινελιές, ενώ οι LED προβολείς είναι της Autech. Επίσης, σπορτίφ νότα προσθέτουν οι πιο σπορτίφ σχεδιασμού προφυλακτήρες με το σπόιλερ εμπρός και το διαχύτη πίσω, οι ποδιές στα μαρσπιέ και οι 17 ιντσών πολυάκτινες ανθρακί ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 215/50.

Διαφοροποιημένη όμως είναι κι η καμπίνα του LEAF Autech, όπου εκεί διακρίνονται τα καθίσματα με τη διχρωμία, αλλά και με τη suede και δερμάτινη επένδυση. Στον πίνακα οργάνων έχει τοποθετηθεί ειδικά επεξεργασμένο και πολυτελές ξύλο από τριανταφυλλιά.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακό το αγωνιστικό Nissan LEAF (+video)

Όπως γράψαμε και παραπάνω η συγκεκριμένη έκδοση θα προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, όπου τα LEAF Autech και LEAF e+ Autech θα κοστίζουν 3.931.200 και 4.432.320 γιεν αντίστοιχα (32.495 και 36.640 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store