Νέα έκδοση Nissan Qashqai N-Motion

Η Nissan, δημιούργησε μια νέα εξοπλιστική έκδοση για το μικρομεσαίο SUV της, το Qashqai, με την ονομασία N-Motion. 

Η νέα αυτή έκδοση βασίζεται στην έκδοση N-Connecta, προσφέροντας μια σειρά εξωτερικών αλλαγών που ενισχύουν την εμφάνιση του Qashqai. Έτσι το N-Motion διαθέτει ασημί λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, όπου και οι καθρέπτες φέρουν την ίδια απόχρωση όπως και οι ράγες οροφής.

Δείτε ακόμη: Νέο Nissan Juke το 2019 και ίσως και ηλεκτρικό

Για να ενισχυθεί η εμφάνιση του Qashqai, έχουν τοποθετηθεί ζάντες 19 ιντσών, καθώς και φώτα LED με αυτόματη ρύθμιση της έντασης. Αναβαθμισμένη όμως είναι και η καμπίνα του Qashqai, όπου τα εμπρός καθίσματα είναι ανασχεδιασμένα, ενώ κυριαρχεί το πορτοκαλί χρώμα που το συναντάμε στα προσκέφαλα και στις ραφές του. Extra ραφές πορτοκαλί χρώματος κι αυτές, υπάρχουν πλησίον του επιλογέα ταχυτήτων, στο υποβραχιόνιο, αλλά και στις επενδύσεις των εμπρός θυρών.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan Qashqai 1.5D 116 PS

Στον στάνταρ εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται το προηγμένο σύστημα πολυμέσων NissanConnect, που ενσωματώνει δυνατότητα φωνητικών εντολών και είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto. Το πακέτο N-Motion θα είναι διαθέσιμο με όλους τους κινητήρες εκτός από αυτούς με την 4κίνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store