Νέο Nissan Navara για ειδικές αποστολές

Στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων που γίνεται το Μπέρμιγχαμ, η Nissan παρουσίασε το πιο extreme Navara OFF-ROADER AT32, το οποίο σύμφωνα με την Ιαπωνική μάρκα είναι το πιο ικανό Navara από ποτέ. 

Δείτε ακόμη: Αυτό το Nissan Qashqai είναι το ταχύτερο SUV στον κόσμο!

Τα βασικά του χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα Navara είναι η αναβαθμισμένη ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά, οι προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος του οχήματος και τα μεγαλύτερα ελαστικά για χρήση εκτός δρόμου. Επίσης, για να μπορεί να κάνει πιο εύκολα… βουτιές, εφοδιάζεται με αναπνευστήρα (εξασφαλίζει 800 χλστ. βύθιση από 600 χλστ.), ενώ το εμπρός μπλοκέ διαφορικό βελτιώνει περεταίρω τις εκτός δρόμου ικανότητές του, σε συνδυασμό και με το πίσω μπλοκέ διαφορικό.

Το Navara OFF-ROADER AT32 έχει εξελιχθεί από την Arctic Trucks (ΑΤ) και το 32 αντιπροσωπεύει τη διάμετρο κάθε ελαστικού με τη ζάντα των 17 ιντσών. Το σκληροτράχηλο αυτό Navara έχει 243 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος (έναντι 223 χλστ. το στάνταρ), η γωνία εισόδου έχει αυξηθεί στις 35 μοίρες (από 30,4°) και η γωνία εξόδου είναι 24 μοίρες (από 22,2°).

Δείτε ακόμη: Nissan Qashqai με μηναία δόση από 199 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store