Nissan Terra: Το Navara έγινε… SUV (+video)

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου SUV της Nissan, του Nissan Terra βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Το Nissan Terra θα αποτελέσει την SUV έκδοση του επιτυχημένου μοντέλου της εταιρίας, Nissan Navara

Δείτε ακόμη: 2,5 δισ. για τη δική της «κόλαση» επενδύει η Toyota

Η εξωτερική εμφάνιση του Nissan Terra είναι όμοια με του Navara με τις σημαντικές διαφορές να εντοπίζονται κυρίως από την μέση και πίσω του αμαξώματος, ενώ και στο εσωτερικό δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες διαφορές ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Nissan δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ αναμένεται να έχει και αυτό το μοντέλο κινητήρα 2.3 λίτρων πετρελαίου, ο οποίος είναι τετρακύλινδρος και αποδίδει, στην περίπτωση του Navara τουλάχιστον, 163 ίππους (τον έχουμε δει και σε μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις). Φυσικά θα είναι τετρακίνητο με δυνατότητα κλειδώματος της τετρακίνησης.

Διαβάστε επίσης: Audi RS6 Avant εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία (+video)

Το 7θέσιο Nissan Terra, όπως αναφέρει και η εταιρία, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της με το όνομα «Nissan M.O.V.E. to 2022».

Το Nissan Terra θα κάνει το ντεμπούτο του στο κοινό τον ερχόμενο Απρίλιο στο Motor Show του Πεκίνου, ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο για τις αγορές της Ασίας.

Get it on Google Play Download on the App Store