Παγκόσμια πρώτη για το Hyundai ix25

Ακόμα μια πρωτιά είχε η έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάη, όπου η Hyundai παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του Compact SUV μοντέλου της, το ix25!

To εν λόγω μοντέλο (το έχουμε γνωρίσει κι ως Creta σε άλλες αγορές), ξεχωρίζει με τον δυναμικό κι αιχμηρό σχεδιασμό του, έχοντας πλέον μπει στη 2η γενιά του.

Δείτε ακόμη: Hyundai i30N με 400 άλογα «λοκάρει» το Honda Civic Type R

Στο εμπρόσθιο μέρος του το νέο ix25 υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της κορεάτικης μάρκας, όπου κι ακολουθεί τις δυο σειρές φωτιστικών σωμάτων, όπως έχουμε συναντήσει και στο Kona. Βέβαια ως SUV που σέβεται τον εαυτό του, υπάρχουν και μερικές σχεδιαστικές πινελιές που ενισχύουν τον off-road χαρακτήρα του, όπως το εμπρός προστατευτικό για την μάσκα, αλλά και τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών. Σε ότι αφορά τις διαστάσεις, το νέο μοντέλο συγκριτικά με τον προκάτοχό του είναι κατά 30 χλστ. μακρύτερο, κατά 10 χλστ. φαρδύτερο, ενώ το ύψος έχει μειωθεί κατά 7 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμο το ψηφιακό κλειδί της Hyundai

Επιπρόσθετα η Hyundai ανέφερε ότι το νέο ix25 είναι ιδανικό μοντέλο για την αγορά της Κίνας, χωρίς να δώσει βέβαια περαιτέρω στοιχεία για το μερίδιο αγοράς που θέλει να κερδίσει η Hyundai με την έλευση του ix25.

Το εσωτερικό του είναι βελτιωμένο, μιας και γίνεται χρήση ποιοτικών υλικών, ενώ ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα των κινητήρων.

Get it on Google Play Download on the App Store