Εντυπωσιακό Isuzu D-Max Artic Trucks Safir για λίγους

Σε μόλις δέκα κομμάτια θα κατασκευαστεί η ειδική και συλλεκτική έκδοση του Isuzu DMax Artic Trucks Safir, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση CV Show 2019, στο Μπέρμιγχαμ.

Το κάθε συλλεκτικό μοντέλο, το οποίο σαφώς θα έχει την απαιτούμενη ειδική πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό, βασίζεται στο αυτόματο D-Max Arctic Trucks AT35 Double Cab και θα είναι βαμμένο στο μοναδικό μπλε χρώμα, με τον κωδικό Sapphire Blue Mica.

Δείτε ακόμη: Νέο και πολυτελές Isuzu D-Max Utah V-Cross

Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, το ξεχωριστό Isuzu DMax διακρίνεται με το LED φωτιστικό που βρίσκεται στην οροφή του, αλλά και χάρη στα δυο μικρά Laser Lights που είναι τοποθετημένα στο κατώτερο μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Όμορφες είναι και οι ζάντες των 17 ιντσών, που ταιριάζουν γάντι στο δυναμικό παρουσιαστικό του D-Max. Στο εσωτερικό τώρα, διακρίνεται το δερμάτινο σαλόνι, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την συγκεκριμένη έκδοση και φέρει ραφές sapphire blue, ενώ και το τιμόνι έχει έναν πιο σπορ σχεδιασμό, με πινελιές δέρματος και suede.

Διαβάστε επίσης: Ειδική και «οργισμένη» έκδοση του Isuzu D-Max

Αναβαθμισμένο όμως είναι και το σύστημα infotainment το οποίο έχει εξελιχθεί ειδικά για αυτή την περιορισμένη έκδοση, όπου στην 9 ιντσών οθόνη αφής κάθε φορά που το θηρίο έρχεται στη ζωή εμφανίζεται το λογότυπο Artic Trucks. Τα 9 ηχεία και το subwoofer σας εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα ήχου, ενώ υπάρχει επιπλέον και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης σε ειδική θέση στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας. Για τη μεγαλύτερη ευκολία του οδηγού υπάρχει εμπρός κάμερα που απεικονίζει την πορεία του αυτοκινήτου, επιτρέποντας το ασφαλές πέρασμα ακόμα και από τα πλέον δύσκολα σημεία.

Get it on Google Play Download on the App Store