Διαστημόπλοιο Star Wars από την Porsche!

H Porsche είναι από τις πιο διαχρονικές πρέσβειρες της οδηγικής απόλαυσης, στοιχείο που φροντίζει να μεταλαμπαδεύει σε όλα τα μοντέλα της -είτε πρόκειται για την ηλεκτρική Taycan, είτε για τα SUV Cayenne και Macan. Τώρα πραγματικά αλλάζει επίπεδο και διαδίδει τις αρχές της στο διάστημα. Για την ακρίβεια, «σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από εδώ».

Δείτε ακόμα: Κάθισμα Porsche κοστίζει όσο ένα Toyota Aygo!

Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της ταινίας «Star Wars: Rise of the Skywalker», οι Γερμανοί μας παρουσιάζουν το πρώτο διαστημόπλοιο της Ιστορίας τους. Έστω, για τις κινηματογραφικές ανάγκες του τελευταίου επεισοδίου ενός εκ των σημαντικότερων franchise στα χρονικά του σινεμά. Το Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter είναι το όπλο των Επαναστατών ενάντια στις δυνάμεις του Κακού, αποτελώντας εξέλιξη του θρυλικού X-Wing – του αστρόπλοιου που πιλοτάριζε ο Luke Skywalker, δηλαδή, στο «New Hope» και ανατίναξε το Death Star.

Διαβάστε επίσης: Έκαψε τον συμπλέκτη της Porsche σε κόντρα (+video)

Θα πρέπει να δούμε την ταινία για να διαπιστώσουμε αν ο διάδοχος δια χειρός Porsche χαρακτηρίζεται από ανάλογη αποτελεσματικότητα, όμως ο δημιουργός του αναφέρει πως είναι «το πιο κομψό διαστημόπλοιο του γαλαξία». Ο Michael Mauer (περί ου ο λόγος) δηλώνει πως προσπάθησε να εμφυσήσει τις γραμμές και την τεχνοτροπία των 911 και Taycan στο Pegasus. Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες και πείτε μας αν εντοπίζετε ομοιότητες με την εμβληματικότερη των Porsche ή το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στα χρονικά του Τσουφενχάουζεν.

Get it on Google Play Download on the App Store