Προ των πυλών το νέο ηλεκτρικό Renault Kangoo

H Renault παρουσίασε το πρωτότυπο ηλεκτρικό Renault Kangoo με την ονομασία Kangoo Z.E. Concept, μέσω του οποίου η γαλλική εταιρεία μας αποκαλύπτει το πως οραματίζεται να είναι η μελλοντική ηλεκτρική version του δημοφιλούς compact van.

Η ηλεκτρική τάση της εποχής δεν πρόκειται να αφήσει ανεπηρέαστη την επαγγελματική κατηγορία, είτε μιλάμε για compact van, είτε για μεγαλύτερης κατηγορίας. Πρόσφατο δείγμα γραφής των όσων αναφέρουμε το ηλεκτροκίνητο Kangoo Z.E. Concept.

Δείτε ακόμη: Τίτλοι τέλους της συνεργασίας Mercedes – Renault – Nissan;

Το νέο γαλλικό van διαθέτει έναν όμορφο και δυναμικό σχεδιασμό, ο οποίος ξεφεύγει από τη μέχρι τώρα σχεδιαστική πεπατημένη και ξεχωρίζει με την μεγάλη γυάλινη μάσκα, η οποία συνδέει με έναν μοναδικό τρόπο τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία διαθέτουν σχήμα C. Το βλέμμα κεντρίζει η στενή λευκή γραμμή η οποία διατρέχει το αμάξωμα προς το πίσω μέρος του, η οποία διαπερνά τα πολύ όμορφα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία ενσωματώνουν τεχνολογία LED.

Διαβάστε επίσης: Νέο ηλεκτρικό SUV από τη Renault

Ολοκληρώνοντας την περιγραφή της εξωτερικής εμφάνισης του ηλεκτρικού Kangoo Ζ.Ε. Concept δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στο ιδιαίτερο χρώμα «Southern Gray», αλλά και στις πράσινες λεπτομέρειες στις ράγες οροφής και στην μάσκα. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη του Kangoo, η Renault δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά προς το παρόν.

Get it on Google Play Download on the App Store