Πιο σπορ CUPRA Ateca Limited Edition

Η CUPRA συνεχίζει να ενισχύει την γκάμα της, παρουσιάζοντας το ακόμα πιο δυναμικό μικρομεσαίο SUV CUPRA Ateca Limited Edition, το οποίο θα διατεθεί σε 1.999 οχήματα. Σε σχέση με τις πιο «απλές» εκδόσεις, το συγκεκριμένο διαθέτει αρκετές αλλαγές στο αμάξωμα, στο εσωτερικό και σε επιμέρους τμήματα, που ενισχύουν με την σειρά τους το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: Ηλεκτρικό crossover 306 ίππων από την CUPRA

Εξωτερικά, οι αλλαγές εστιάζονται στο νέο χρώμα Graphene Grey που του ταιριάζει πολύ, στο κάλυμμα των καθρεπτών από ανθρακόνημα, στο τελείωμα της αεροτομής της οροφής από το ίδιο αυτό υλικό και στις νέες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών. Επιπλέον, εξοπλίζεται με 18 ιντσών φρένα της Brembo και με εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic. Η τελευταία, εκτός από την πιο όμορφη εμφάνιση που προσφέρουν οι τέσσερις στρογγυλές απολήξεις, εξασφαλίζει και μείωση του βάρους κατά 7 κιλά.

Στο εσωτερικό του CUPRA Ateca Limited Edition υπάρχουν διακοσμητικά από ανθρακόνημα στην κεντρική κονσόλα, επενδύσεις από μπλε αλκαντάρα στις πόρτες και στα τύπου μπάκετ καθίσματα και πολυτελή πατάκια CUPRA.

Την κίνηση του κορυφαίου Ateca, αναλαμβάνει ο 2.0 λτ. TSI ισχύος 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με την τετρακίνηση 4Drive και με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG η επιτάχυνση των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 4,9 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 247 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 8,5-8,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 192-201 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: CUPRA Ateca με 480 άλογα πάει με 300 χλμ./ώρα!

Get it on Google Play Download on the App Store