Επίσημο: Skoda Octavia RS Challenge Pack

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Skoda θα παρουσιάσει αρκετά νέα μοντέλα και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως στο περίπτερό της θα είναι και η νέα Skoda Octavia RS 245 με το πακέτο Challenge Plus.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai Santa Fe (+video)

Βέβαια, προς το παρόν δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα εικόνες από το νέο της σπορ μοντέλο για αυτό στην πιο πάνω εικόνα βλέπουμε την… απλή έκδοσή του χωρίς το Challenge Plus Package.

Στην Skoda Octavia RS 245 Challenge Plus θα υπάρχουν μικρές παρεμβάσεις τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική της εμφάνιση, που θα καθιστούν το αυτοκίνητο πιο επιθετικό και θα το διαφοροποιούν αισθητά από την υπόλοιπη γκάμα.

Η Skoda Octavia RS 245 Challenge Plus θα έχει και αυτή με την σειρά της τον 2.0 λτ. βενζινοκινητήρα TSI, που θα αποδίδει 245 ίππους, όπως γίνεται φανερό και από την ονομασία του μοντέλου και θα συνδυάζεται με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Διαβάστε επίσης: Τι θα λέγατε για ένα νέο Abarth Tipo;

Στο εσωτερικό της Skoda Octavia RS 245 Challenge Plus θα δεσπόζει μεταξύ άλλων μία οθόνη 12.3 ιντσών από όπου ο οδηγός θα ελέγχει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Υπομονή λοιπόν μέχρι να δούμε το αυτοκίνητο σε όλο του το μεγαλείο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης στις 6 Μαρτίου.

Get it on Google Play Download on the App Store