Ιδού το εσωτερικό του Skoda Kamiq

Λίγο καιρό πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μικρού SUV Kamiq στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (στις 5 Μαρτίου), η Skoda παρουσιάζει για πρώτη φορά το εσωτερικό του. Αυτό ακολουθεί τη σχεδίαση που είδαμε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Vision RS, ενώ είναι σχεδόν ίδιο με το ταμπλό του Skoda Scala.

Δείτε ακόμη: Skoda Karoq από 199 ευρώ το μήνα

Σχεδιαστικά παρουσιάζεται ευχάριστο με τις ευθείες γραμμές, τις γωνίες και τις επίπεδες επιφάνειες να συνθέτουν ένα όμορφο σύνολο. Με τον προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit ο οποίος ενσωματώνει μια μεγάλη και σύγχρονη οθόνη 10,25 ιντσών και της επίσης μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό, το εσωτερικό του Kamiq δείχνει ακόμα πιο μοντέρνο και hi-tech.

Σύμφωνα με την Skoda έχει δοθεί έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και στην ευρυχωρία. Το ταμπλό και το πάνω μέρος των εμπρός θυρών είναι κατασκευασμένα από μαλακό αφρώδες υλικό με υφή κρυστάλλων. Επίσης, το ατμοσφαιρικός φωτισμός κάνει πιο ευχάριστη τη διαμονή των επιβατών, ενώ υπάρχουν διάφορες επενδύσεις και υλικά για τα καθίσματα. Επιπλέον, στον εξοπλισμό θα διατίθενται προαιρετικά θέρμανση για το εμπρός παρμπρίζ, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα και τιμόνι.

Δείτε ακόμη: Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του Skoda Kamiq

Βασισμένο στην πλατφόρμα MQB, το Skoda Kamiq με το μακρύ μεταξόνιο των 2.651 χλστ. παρέχει πολύ άνετους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών και χώρο αποσκευών 400 λίτρων, ο οποίος φτάνει τα 1.395 λτ. με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος.

Get it on Google Play Download on the App Store