Νέο και περιπετειώδες Skoda Kamiq Scoutline

Η Skoda παρουσιάζει την περιπετειωδή εκδοχή του μικρού της crossover, με το Kamiq να γίνεται το πρώτο SUV της τσεχικής φίρμας που αποκτά έκδοση Scoutline.

Η νέα έκδοση έρχεται να προστεθεί στη Monte Carlo και χαρακτηρίζεται από τα LED φωτιστικά σώματα, τα χρωμιωμένα πλαίσια των παραθύρων, τα φιμέ κρύσταλλα στα πίσω, τις ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών, τις ράγες οροφής και φυσικά, τα πλαστικά προστατευτικά στο περίγραμμα των φτερών, τα μαρσπιέ και το κάτω μέρος των προφυλακτήρων, ενώ υπάρχει και διαχύτης στο πίσω μέρος.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Skoda Kamiq 1.0 TSI 116 PS

Στο εσωτερικό συναντάμε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, με ειδικές ThermoFlux και Suedia υφασμάτινες επενδύσεις, χρωμιωμένα περιγράμματα στους αεραγωγούς, επενδύσεις απομίμησης ξύλου και δέρμα σε τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο.

To Kamiq Scoutline διατίθεται με όλους τους κινητήρες της γκάμας, ήτοι τον τρικύλινδρο 1.000άρη TSI με 95 και 116 ίππους, τον 1.5 TSI των 150 ίππων και τον ντίζελ 1.6 TDI των 116 ίππων. Το 1.0 TSI 95 PS διατίθεται αποκλειστικά με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, το 116 PS προσφέρει την επιλογή μεταξύ 6τάχυτου μηχανικού ή 7τάχυτου DSG, ενώ οι 1.5 TSI και 1.6 TDI συνδυάζονται αποκλειστικά με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Διαβάστε επίσης: Νέα Skoda Scala και Kamiq CNG από 17.400 ευρώ

Η επίσημη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Έκθεση της Γενεύης, με τις πωλήσεις να ξεκινούν τον προσεχή Ιούνιο.

Get it on Google Play Download on the App Store