Το VW T-Roc R των 300 ίππων θα το δούμε Γενεύη

Με… κεκτημένη ταχύτητα για την έκθεση της Γενεύης έρχεται το νέο VW T-Roc R, η ταχύτερη έκδοση του δημοφιλούς compact SUV, η ισχύς του οποίου θα αγγίζει τους 300 ίππους.

Έπειτα από το video που έδειχνε το VW T-Roc R να “λυσσάει” στη πίστα, τώρα ήρθε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του νέου “καυτού” μοντέλου της VW, το οποίο αποκαλύπτει το μυώδη και δυναμικό χαρακτήρα του T-Roc R.

Δείτε ακόμη: H VW μας δείχνει το T-Roc R εν δράσει (+video)

Ξεχωρίζει ο επιθετικός προφυλακτήρας με το μεγάλο άνοιγμα για απροβλημάτιστη εισαγωγή αέρα, ενώ γενικότερα η νέα σπορ έκδοση διακρίνεται για το άκρως αιχμηρό bodykit, στο οποίο ξεχωρίζουν και οι “πρησμένοι” θόλοι, οι οποίοι θα φιλοξενούν μεγάλης διαμέτρου ζάντες. Στο πίσω μέρος αναμένεται να υπάρχουν δυο διπλές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Διαβάστε επίσης: Πιο σπορ και προηγμένο το ανανεωμένο VW Passat

Το VW T-Roc R θα κινείται από τον ισχυρό TSI κινητήρα 2 λίτρων, η ισχύς του οποίου θα αγγίζει τους 300 ίππους, με τη δύναμη να καταλήγει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του DSG 7ταχυτου κιβωτίου. Πέρα όμως από την κατασκευή της γρήγορης έκδοσης R, η VW θα συνεχίσει να επεκτείνει τη γκάμα του T-Roc μιας και ήδη έχει ανακοινωθεί ότι πρόκειται να κατασκευαστεί και μια Cabrio έκδοσή του.

Περισσότερα εντός των ημερών καθότι μια ανάσα μας χωρίζει από τη φαντασμαγορική έκθεση!

Get it on Google Play Download on the App Store