Ανανεωμένο Toyota C-HR με νέο υβριδικό σύνολο

Το πιο ιδιαίτερο σχεδιαστικά Toyota ανανεώνεται, αποκτά αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και νέο υβριδικό σύνολο.

Το C-HR βρίσκεται μαζί μας 3 χρόνια, όμως φαίνεται σαν να παρουσιάστηκε χθες. Παρόλα αυτά, οι Ιάπωνες προχώρησαν σε ένα φρεσκάρισμα ώστε να το διατηρήσουν επίκαιρο και να προλάβουν τυχόν σημάδια «γήρατος». Βέβαια οι διαφορές είναι περιορισμένες και αφορούν τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, τα νέα γραφικά στα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, την αεροτομή ανάμεσα στα πίσω φανάρια και τα χρωμιωμένα πλαίσια στο κάτω μέρος του αντίστοιχου προφυλακτήρα.

Δείτε ακόμα: Το πιο «φορτωμένο» Toyota C-HR στην Ελλάδα!

Στο εσωτερικό, το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment διαθέτει λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto, ενώ έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης στους χάρτες της Ευρώπης. Παράλληλα, η Toyota αναφέρει πως η ηχομόνωση είναι βελτιωμένη.

Κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμα, συναντάμε το κλασικό υβριδικό σύνολο των 1.8 λίτρων και 122 ίππων, αλλά και το νέο 2λιτρο των 184 ίππων που έκανε ντεμπούτο στο νέο Corolla. Η Toyota δεν αναφέρει κάποιον άλλο κινητήρα, οπότε είναι πολύ πιθανό ο 1.200άρης τούρμπο των 116 ίππων να μην συνεχίσει την καριέρα του. Εξάλλου, όπως αναφέρει και η ίδια, το 80% των Ευρωπαίων επιλέγει την υβριδική έκδοση. Για αυτό ακριβώς προστέθηκε το ισχυρότερο αντίστοιχο μοτέρ, ώστε να δώσει μια ακόμα επιλογή στο αγοραστικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Toyota Corolla HB Hybrid 1.8 λτ. 122 PS

Η έλευσή του είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2020, δίχως να υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς θα έρθει στην Ελλάδα.

 

Get it on Google Play Download on the App Store