Δυναμική πολυτέλεια για το Toyota Crown Sport Style

Μετά την ναυαρχίδα Century, το Crown είναι ό,τι πολυτελέστερο έχει να προσφέρει η Toyota. Και στη νέα έκδοση Sport Style, η premium αίσθηση συνδυάζεται με σπορ εμφάνιση.

Δείτε ακόμα: Όταν η Toyota Supra «έδερνε» τον ανταγωνισμό (+video)

Οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για το μεγάλο σεντάν της Toyota, οι οποίες δε παράγουν λιγότερο θόρυβο από τις στάνταρ. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω είναι σκουρόχρωμα, ενώ εξίσου «σκοτεινά» είναι η μάσκα, τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης και το περίγραμμα της πίσω πινακίδας.

Στο εσωτερικό το μαύρο χρώμα κυριαρχεί στις επενδύσεις των καθισμάτων και του ταμπλό, με το μοτίβο στην πλάτη των πρώτων να μιμείται το σήμα του μοντέλου.

Κάτω από το καπό συναντάμε δυο μηχανικά σύνολα. Το ένα είναι 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο 245 ίππων και 350 Nm ροπής, που κινεί τους πίσω τροχούς μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Το έτερο αφορά υβριδική τεχνολογία και συνδυάζει έναν 2.5άρη ατμοσφαιρικό κύκλου Άτκινσον με ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας συνολικά 226 ίππους και προσφέροντας την επιλογή τόσο πισωκίνητης, όσο και τετρακίνητης διάταξης.

Διαβάστε επίσης: Toyota Auris ντίζελ από 124 άλογα στα 145 με έναν εγκέφαλο (+video)

Το Crown Sport Style διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας και κοστολογείται στα 5.073.000 γεν (άλλως 47.475 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store