Η επιστροφή της Toyota Supra

Επιτέλους! Η νέα Toyota GR Supra είναι γεγονός καθώς έκανες την εμφάνισή της έστω και σε πρωτότυπη αγωνιστική έκδοση από την οποία πάντως  μπορούμε να πάρουμε μια γερή γεύση σχετικά με το πώς θα είναι και η πολιτική έκδοση του ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: Νέο Kia Ceed Sportswagon

Η GR (Gazoo Racing) Supra Racing Concept όπως είναι η ονομασία της πραγματοποιεί αυτή την στιγμή την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Φυσικά δεν μπορούμε να γράψουμε πολλά προς το παρόν, για ένα αγωνιστικό πρωτότυπο αυτοκίνητο, καθώς σίγουρα οι αλλαγές του θα είναι αρκετές σε σχέση με την πολιτική έκδοση παραγωγής. Παρόλα αυτά, είναι ξεκάθαρη πλέον η πρόθεση της Toyota να επαναφέρει στο προσκήνιο την Supra και μάλιστα με την ονομασία του αγωνιστικού της τμήματος GR (Gazoo Racing).

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Toyota Auris

Μία ονομασία που δεν είναι τυχαία, καθώς η Toyota θέλει να τονίσει πως το αυτοκίνητο εξελίσσεται σε στενή συνεργασία με το αγωνιστική της τμήμα, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι επιτυχίες στους αγώνες και η οδηγική ευχαρίστηση στην πολιτική έκδοση του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store