Νέο Toyota RAV4: Πότε και πως θα δείτε live την παρουσίασή του

Η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης πλέον βρίσκεται στην δύση της, καθώς μετράει αντίστροφα για να κλείσει τις πύλες της και η Toyota ότι είχε να δείξει εκεί το έδειξε, προκαλώντας αίσθηση κυρίως με την πρωτότυπη αγωνιστική έκδοση της Supra. Επομένως αφήνει το νέο Toyota RAV4 για το επερχόμενο μεγάλο αυτοκινητικό γεγονός που δεν είναι άλλο από την έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης με τα αποκαλυπτήρια να έχουν προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου (εδώ θα μπορείτε να δείτε live την παρουσίασή του).

Δείτε επίσης: Οι μάρκες με τους πιο πιστούς αγοραστές

Μέχρι τότε δεν έχουμε παρά να αρκεστούμε σε αυτή την πρώτη εικόνα του η οποία δεν μας αφήνει να δούμε κάτι άλλο πέρα από τη σιλουέτα του νέου SUV της ιαπωνικής μάρκας, ευελπιστώντας πάντως πως στο μεσοδιάστημα θα έχουμε και κάποιες εικόνες παραπάνω.

Το νέο SUV της Toyota, το οποίο φτάνει αισίως στην πέμπτη γενιά του, θα ακολουθήσει την νέα στρατηγική της, όπως αυτή εκφράστηκε πρώτη φορά στο νέο Toyota Auris και έτσι περιμένουμε και από αυτό δύο υβριδικές εκδόσεις με 1.8 λτ. και 2.0 λτ. βενζινοκινητήρες και αποδόσεις 122 και 180 ίππων αντίστοιχα. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να μην έχει ούτε στο νέο Toyota RAV4 πετρελαιοκίνητη έκδοση.

Διαβάστε ακόμη: Η μάρκα με τα πιο «καθαρά» αυτοκίνητα στην Ευρώπη

Να θυμίσουμε πως το ιαπωνικό SUV θα πατάει και αυτό με την σειρά του στην νέα πλατφόρμα της Toyota, ονόματι TNGA (Toyota New Global Architecture), στην οποία βασίζονται επίσης τα Auris, Prius και C-HR.

Get it on Google Play Download on the App Store