Νέο Toyota Wildlander με βάση το RAV4

Η Toyota δεν σταματάει να διευρύνει τις προτάσεις στη δημοφιλή κατηγορία των SUV σε παγκόσμιο επίπεδο, χρησιμοποιώντας ως βάση γνωστά μοντέλα της. Μέχρι τα τέλη του έτους θα κάνει ντεμπούτο στην Κίνα το εικονιζόμενο Toyota Wildlander, ένα νέο SUV που βασίζεται στο νέο RAV4.

Δείτε ακόμη: Σπορ Daihatsu Copen από την Toyota

Με την πρώτη ματιά, το Wildlander δείχνει σχεδόν ίδιο εξωτερικά με το νέο RAV4, ωστόσο μεταξύ τους τα δύο οχήματα παρουσιάζουν αρκετές διαφορές. Μπροστά, το Wildlander διαθέτει πιο λεπτά φωτιστικά σώματα και μάσκα, καθώς και πλήρως ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Αντίστοιχες αλλαγές παρατηρούμε και στο πίσω μέρος του αμαξώματος με τα διαφορετικά φανάρια και προφυλακτήρα. Παρά τις σχεδιαστικές διαφορές, το Wildlander έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με το RAV4 (μήκος 4.600 χλστ., πλάτος 1.855 χλστ., ύψος 1.685 χλστ. και μεταξόνιο 2.690 χλστ.).

Στο εσωτερικό του Toyota Wildlander η εικόνα είναι ακριβώς ίδια με του RAV4. Το ταμπλό, η οθόνη στο κέντρο, το τιμόνι, οι επενδύσεις στις πόρτες και γενικά όλες οι επιφάνειες είναι απαράλλακτες.

Δείτε ακόμη: Πισωκίνητο και πιο σπορ το νέο Toyota Mirai

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει και στους κινητήρες, που σημαίνει ότι το Wildlander εφοδιάζεται με τον 2λιτρο των 175 ίππων και με το υβριδικό σύνολο συνδυαστικής ισχύος 222 ίππων (στην έκδοση Hybrid AWD-i) με τον 2.5 λτ. κινητήρα.

Get it on Google Play Download on the App Store