Με 300 ίππους το νέο VW Golf GTI;

Την 8η γενιά του δημοφιλούς VW Golf την αναμένουμε εντός του έτους και ήδη οι φήμες για την σπορ έκδοσή του, έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που διέρρευσαν, η νέα γενιά του Golf GTI θα έχει αυξημένη ισχύ από την προηγούμενη, που θα αγγίζει τους 300 ίππους.

Πέρα όμως από την αύξηση της ισχύος, έντονη ήταν η φημολογία πως θα υπάρχει και τετρακίνηση, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε στην επόμενη γενιά του Golf GTI, κάτι που θα το κατατάξει ως το πλέον ολοκληρωμένο hot – hatch της αγοράς!

Δείτε ακόμη: «Στα πράσα» το νέο VW Golf; (+video)

Στο σχεδιαστικό κομμάτι δεν αναμένονται εξάρσεις, με το νέο μοντέλο να ακολουθεί την εξελικτική πορεία που μας έχει συνηθίσει σε αυτόν το τομέα η γερμανική φίρμα, ενώ στο εσωτερικό καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχει το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment και το πλήρως ψηφιακό σύστημα Virtual Cockpit στον πίνακα οργάνων.

To νέο Golf GTI θα βασίζεται στην γνωστή πλέον πλατφόρμα MQΒ, με τις πηγές να κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο θα είναι αρκετά πιο καλοστημένο από το προηγούμενο. Επιπρόσθετα, θα είναι και ελαφρύτερο κατά 70 κιλά συγκριτικά με το GTI της προηγούμενης γενιάς!

Get it on Google Play Download on the App Store