Συλλεκτικό VW Arteon R-Line Edition με έως 272 ίππους

Η VW παρουσιάζει την κορυφαία και συλλεκτική έκδοση του Arteon, με δυναμική εμφάνιση και πλήρη γκάμα κινητήρων.

Το Arteon R-Line Edition ξεχωρίζει χάρις στο νέο προφυλακτήρα μπροστά και τις μεγαλύτερες εισαγωγές που φιλοξενεί, τις μαύρες ζάντες Rosario των 20 ιντσών, την αεροτομή και τα καλύμματα καθρεπτών στο ίδιο χρώμα, αλλά και αντίστοιχα σήματα. Το Moonstone Grey χρώμα είναι αποκλειστική απόχρωση για το R-Line Edition, συνθέτοντας το exclusive προφίλ της έκδοσης.

Δείτε ακόμα: VW Tiguan Allspace για πολύτεκνους και δραστήριους

Στο εσωτερικό συναντάμε ανοξείδωτα διακοσμητικά και πεντάλ, μαύρη επένδυση οροφής, μεταλλικά στοιχεία και R-Line λογότυπα. Επίσης στάνταρ είναι το σύστημα πολυμέσων  Discover Pro, με τις απαραίτητες για την εποχή μας λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα επικουρικά συστήματα, όπως η αναγνώριση πεζών, το αυτόματο φρενάρισμα, το ενεργό cruise control με διατήρηση απόστασης και λωρίδας κλπ.

Κάτω από το καπό συναντάμε μόνο 2λιτρους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Η γκάμα ανοίγει με τους TSI και TDI των 190 ίππων, για να συνεχίσει με τον διτούρμπινο BiTDI των 240 ίππων και να καταλήξει στον 2λιτρο TSI των 272 ίππων. Τα δυο τελευταία σύνολα συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης 4Motion, ενώ όλα συνδυάζονται αποκλειστικά με το 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι 6 σπορ εκδόσεις του νέου VW Golf

Το κορυφαίο Arteon λανσάρεται ήδη για παραγγελία, τουλάχιστον στη Γερμανία όπου ξεκινά από τις 55.970 ευρώ. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα. H παραγωγή θα διατηρηθεί πολύ χαμηλά, σε μόλις 250 αντίτυπα.

Get it on Google Play Download on the App Store