VW ID. SPACE VIZZION με στοιχεία από GT και SUV

Το νέο μέλος των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της οικογένειας ID. θα παρουσιάσει η Volkswagen στις 19 Νοεμβρίου στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, το ID. SPACE VIZZION. Πρόκειται για το wagon του μέλλοντος, που συνδυάζει τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά των Gran Tourismo με την ευρυχωρία ενός SUV.

Δείτε ακόμη: VW Tiguan 2.0 BiTDI 240PS: Στην κορυφή των SUV

Βασισμένο στην πλατφόρμα Modular Electric Drive Matrix (MEB), το ID. SPACE VIZZION διαθέτει εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως διακρίνονται από τα πρώτα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η VW. Το αεροδυναμικό του σχήμα είναι ειδικά μελετημένο και έχει ακριβή ανοίγματα για τη ροή του αέρα. Επίσης, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει για τη χυτή και δυναμική μορφή του, με έντονα σφηνοειδές προφίλ και αιχμηρό σχεδιασμό στο εμπρός και πίσω άκρο.

Δείτε ακόμη: 10 Μύθοι και Αλήθειες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η απλότητα, καθώς το ταμπλό είναι πλήρως ψηφιοποιημένο, με μια οθόνη στον πίνακα οργάνων και μια μεγάλη κεντρική στο ταμπλό. Τα υλικά είναι κατασκευασμένα από βιώσιμες πρώτες ύλες, όπως είναι το νέο AppleSkin, ένα τεχνητό δέρμα με αναλογία υπολειμματικής ύλης από την παραγωγή χυμού μήλου!

Δείτε ακόμη: Πώς η VW θα βάλει όλο τον κόσμο στην πρίζα!

Από πλευράς τεχνικών στοιχείων, η VW το μόνο στοιχείο που ανακοινώνει προς το παρόν είναι ότι το ID. SPACE VIZZION έχει αυτονομία έως 590 χλμ. (WLTP). Επίσης, αν και πρόκειται για πρωτότυπο αυτοκίνητο θα γίνει πραγματικότητα, αφού θα μπει στην παραγωγή στα τέλη του 2021 και θα λανσαριστεί σε διαφορετικές εκδόσεις για τη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Κίνα.

Get it on Google Play Download on the App Store