Karlmann King: To SUV των 908.000 ευρώ! (+video)

Αν αναζητάτε ένα εκκεντρικό SUV και είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε μια περιουσία γι᾽αυτό, τότε το Karlmann King είναι αυτό που ψάχνετε!

Αν σας λέγανε να πείτε τα πρώτα πολυτελή SUV που σας έρχονταν στο μυαλό, το πιο πιθανό θα ήταν να ξεστομίζατε, Rolls Royce Cullinan, Lamborghini Urus, Bentley Bentayga κι άλλα. Αλλά αυτό μέχρι να μαθαίνατε για το Karlmann King, η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα 908.000 ευρώ και μπορεί με τον έξτρα εξοπλισμό και το αλεξίσφαιρο αμάξωμα, να αγγίξει τα 3,4 εκατ. ευρώ!

Δείτε ακόμα: Κόντρες στα χιόνια μεταξύ πολυτελών SUV (+video)

Ως βάση για την κατασκευή του Karlmann King έχει χρησιμοποιηθεί ένα Ford F-550, με το κινητήρα V10 6.8 λίτρων ισχύος 420 ίππων και 620 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης εξασφαλίζεται από ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα. Τώρα αν το παραγγείλετε αλεξίσφαιρο αυτή περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 140 χλμ./ώρα. Σε ότι αφορά τις διαστάσεις του, αυτές είναι γιγαντιαίες, μιας κι έχει μήκος 6 μέτρα, πλάτος 2,5 μέτρα, ζυγίζει 6 τόνους και «πατάει» σε ζάντες 20 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: VW Tiguan 2.0 BiTDI 240PS: Στην κορυφή των SUV

Τον σχεδιασμό επιμελήθηκε ο Ιταλός Luciano D’Ambrosio, ο οποίος φρόντισε να δημιουργήσει πέρα από ένα εκκεντρικό αμάξωμα κι ένα πολυτελές εσωτερικό με όλες τις ανέσεις ενός… σπιτιού. Περιλαμβάνει κρυφό φωτισμό, τηλεόραση, PS4, ψυγείο, μηχανή για καφέ, ηλεκτρικά ανοιγόμενα τραπεζάκια, ακόμα και χρηματοκιβώτιο!

Απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store