Nέες εικόνες από την Bugatti Divo (+video)

H Bugatti πρόσφατα επισημοποίησε την ύπαρξη ενός νέου μοντέλου, ονόματι Divo. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ριζικά βελτιωμένη Chiron, ως προς την αεροδυναμική απόδοση και το στήσιμο της ανάρτησης, δυο παράμετροι που αναμένονται να είναι απολύτως στραμμένοι στην ικανότητα του αυτοκινήτου να γράφει χρόνους σε πίστες. Μέχρι σήμερα είχαμε δει μόνο μια φωτογραφία με το σήμα της νέας Bugatti. Σήμερα βλέπουμε και τα πίσω φωτιστικά σώματα, στο περίπου.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το Nissan GT-R των 900.000 ευρώ (+video)

Ειδοποιός διαφορά σε σχέση με την Chiron, δεν είναι άλλη από την χωριστή διάταξη των φαναριών. Στην Bugatti των 2 εκατομμυρίων ευρώ ο φωτισμός του πίσω μέρος αποτελείται από μία ενιαία συστοιχία LED. Σε αυτή των 5 εκατ. τα φανάρια χωρίζονται και σχηματίζουν μία εξόχως απειλητική εικόνα, όπως αυτή διαμορφώνεται από τις σκηνοθετικές επιλογές του σύντομου video που ανήρτησε η γαλλογερμανική εταιρία. Η Divo αναμένεται να έχει χαμηλότερο βάρος από την Chiron, σκληρότερες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και πολύ πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την παραγόμενη κάθετη δύναμη και την μηχανική πρόσφυση. Στον κινητήρα δεν αναμένεται μεγάλο εύρος μετατροπών, με την δύναμη να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με την Chiron – ήτοι 1.500 ίπποι και 1.600 Nm ροπής από 8.000 τετραπλά υπερτροφοδοτούμενα κυβικά σε διάταξη W16.

Διαβάστε επίσης: Τι καίει και πόσα τέλη πληρώνει η Bugatti Chiron;

Περισσότερες πληροφορίες επί του τεχνικού κομματιού και πλήρη αποκάλυψη της εμφάνισης θα έχουμε στο προγραμματισμένο ντεμπούτο της Divo, στις 24 Αυγούστου.

https://www.facebook.com/bugatti/videos/1567330000062545/

Get it on Google Play Download on the App Store