60χρονος χαράκωνε αυτοκίνητα στο Χαϊδάρι!

Με μία αλλόκοτη υπόθεση βρέθηκαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χαϊδαρίου, όταν οι καταγγελίες από τους κατοίκους για έναν δράστη που χαράκωνε τα αυτοκίνητά τους άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Εδώ και αρκετές μέρες αρκετοί ιδιοκτήτες αντιμετώπιζαν οδυνηρή έκπληξη όταν πήγαιναν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους για την δουλειά το πρωί, καθώς έβρισκαν την μια πλευρά χαρακωμένη. Προχτές το πρωί ένας πολίτης αντιλήφθηκε την ύποπτη κίνηση κάποιου αγνώστου και κατάλαβε ότι αυτός κατέστρεφε τα αμάξια, αλλά τον έχασε. Σήμερα το πρωί  «έστησε καρτέρι», περιμένοντας ότι θα ξαναέρθει και τελικά δικαιώθηκε. Με το κινητό ανά χείρας, περίμενε τον ύποπτο να ξεκινήσει τις «αισθητικές παρεμβάσεις» και μόλις το έκανε,  ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον «καλλιτέχνη» επ’ αυτοφόρω.

Δείτε ακόμα: Πόδια στο ταμπλό: Η συνήθεια που σκοτώνει

Όπως διαπιστώθηκε ο 60χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής, χρησιμοποιούσε καθημερινά το λεωφορείο για να κατεβαίνει στο κέντρο της πόλης. Σκοπός του ήταν να συνετίσει τους οδηγούς που ο ίδιος έκρινε πως δεν είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους με τον ενδεδειγμένο τρόπο! Αυτοκίνητα που δεν ήταν ευθυγραμμισμένα με το πεζοδρόμιο, το είχαν καβαλήσει ή ήταν μακριά από αυτό, περιπτώσεις που φαινόντουσαν να καταλαμβάνουν παραπάνω ή εσφαλμένα χώρο και ιδιαίτερα αυτά που ήταν παρκαρισμένα σε γωνίες, όλα ήταν υποψήφια θύματα του «παρκοτιμωρού». Αγαπημένο του εξάρτημα ήταν ένα μικρό αιχμηρό μαχαίρι, που το έκρυβε στην παλάμη ή στην τσέπη του και προκαλούσε φθορές σε διάφορα μεταλλικά σημεία του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: Το αλουμινόχαρτο σώζει το αυτοκίνητό σου από κλοπή (+video)

Ο δράστης παραδέχθηκε την ενοχή του και υποστήριξε πως έκανε παρέμβαση για μια καλύτερη πόλη. Αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Get it on Google Play Download on the App Store