77 διπλοκάμπινα Fiat για τη ΔΕΗ

Με 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4×4, ενίσχυσε πρόσφατα τον στόλο της, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), ενώ πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε και η επίσημη τελετή παράδοσής τους. Το παρόν έδωσαν μέλη του επίσημου διανομέα Fiat Professional Σφακιανάκης ΑΕΒΕ και υψηλόβαθμα στελέχη της εισαγωγικής εταιρίας Fiat Chrysler Automobiles Greece SA.

Δείτε ακόμη: Προβλημάτισε το Jeep Grand Cherokee σε crash tests

Η αγορά από τη ΔΕΗ έγινε με σκοπό την άμεση ενίσχυση του υποστηρικτικού έργου των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ανά την Ελλάδα. Ο κος Γιώργος Μπακόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece δήλωσε πως «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Fiat Professional, η επιλογή της ΔΕΗ, να εμπλουτίσει το εξαιρετικά απαιτητικό και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μεταφορικό/υποστηρικτικό της έργο, με τα ολοκαίνουργια Pick-Up Fullback. Είμαστε βέβαιοι ότι τα οχήματα αυτά με το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα 4κίνησης, το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και την απαράμιλλη ανθεκτικότητα, θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες του εξειδικευμένου προσωπικού του Οργανισμού».

Δείτε επίσης: Video: Αυτόνομη οδήγηση Mercedes E-Class στην Ελλάδα

Θυμίζουμε πως το Fiat Fullback διατίθεται με οκτώ χρόνια εγγύηση και λιανική τιμή από 23.600 ευρώ, σε αμαξώματα Extended Cab και Double Cab, με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που συνεργάζονται με πετρελαιοκινητήρα 2.4 λτ. σε εκδόσεις με 150 και 180 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store