Honda Integra Type R πουλήθηκε 82.000 δολάρια!

Στο πέρασμα του χρόνου, οι τιμές πώλησης του Acura Integra Type R έχουν πάρει την ανιούσα, με πρόσφατο παράδειγμα το εικονιζόμενο το οποίο πουλήθηκε για 82.000 δολάρια ή 74.885 ευρώ.

Το συγκεκριμένο Integra Type R είναι μοντέλο του 1997 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με μόλις 9.960 χλμ. στο κοντέρ του. Μάλιστα θεωρείται και ως ένα από τα σπάνια μοντέλα, μιας και μόλις 320 Acura Integra (από τα 3.800 μοντέλα που κατασκευάστηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο) είχαν εισαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε ακόμα: Honda Integra Type R πουλήθηκε…κυριολεκτικά τζάμπα! (+video)

Οπότε όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι λάτρεις του Integra Type R είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσουν ένα μεταχειρισμένο μοντέλο σε πολύ καλή κατάσταση. Το συγκεκριμένο Integra Type R είναι βαμμένο στο χαρακτηριστικό χρώμα με τον κωδικό Championship White. Η εξωτερική κατάστασή του είναι πολύ καλή, αν εξαιρέσετε μια μικρή γρατσουνιά στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ και τα φανάρια είναι «καθαρά» και δεν έχουν αυτό το ενοχλητικό θάμπωμα, όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα της ηλικίας του. Παρόντα είναι κι όλα τα λογότυπα Type R, όπως κι οι εργοστασιακές ζάντες των 15 ιντσών, με ελαστικά Bridgestone του 2004, τα οποία σαφώς και πρέπει να τα αλλάξει ο νέος ιδιοκτήτης.

Διαβάστε επίσης: Honda Integra Type R «γαζώνει» με 9.000 σ.α.λ. στην autobahn (+video)

Το όμορφο και δυναμικό Integra κινείται από έναν ατμοσφαιρικό 4κύλινδρο κινητήρα 1.8 λίτρων, απόδοσης 198 ίππων και 178 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Ο κινητήρας είναι φρεσκοσυντηρημένος, μιας και «φοράει» νέο ιμάντα χρονισμού, νέα αντλία νερού, τεντωτήρα και ιμάντες εκκεντροφόρων, που αλλάχτηκαν τον περασμένο Ιούλιο. Ο νέος ιδιοκτήτης του, που είχε τη δυνατότητα να το αγοράσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει στα χέρια του, ένα από τα καλύτερα σπορ μοντέλα με κίνηση στον εμπρός άξονα και με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Get it on Google Play Download on the App Store