Alfa Romeo MiTo: Αλλάζει ή βουλιάζει…

Η Alfa Romeo MiTo μοιάζει ξεχασμένη από τον χρόνο… Παραπεταμένη σε κάποια γραφείο γεμάτο project του ομίλου FCA και πολύ κάτω στην στοίβα με τα χαρτιά! Βλέπετε έχουν περάσει πλέον 10 χρόνια περίπου από τότε που μας συστήθηκε και οι Ιταλοί δεν έχουν κάνει τίποτα για αυτήν, παρά μόνο μερικές τονωτικές ενέσεις κατά καιρούς.

Δείτε ακόμη: Έβαλε coca-cola αντί βενζίνη στο αυτοκίνητό του… (+video)

Φαίνεται όμως πως πλέον είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μοντέλο τους. Ένα μοντέλο, το οποίο δεν είναι πλέον ιδιαιτέρως δημοφιλές, ειδικά σε χώρες εκτός Ευρώπης, οι οποίες δεν καλοβλέπουν ούτε τον σχεδιασμό του, ούτε τις δύο μόνο πόρτες.

Έτσι, στον όμιλο FCA, ο οποίος ασχολείται με άλλα πιο καυτά θέματα, θέλουν να δώσουν και στην MiTo μία συνέχεια η οποία όμως θα την αλλάξει εντελώς. Όπως δήλωσε και το αφεντικό του ιταλοαμερικάνικου κολοσσού, ο κύριος Sergio Marchionne, η MiTo αν συνεχίσει να υπάρχει θα γίνει SUV, καθώς πλέον τα μικρά δίθυρα αυτοκίνητα έχουν τεθεί στο περιθώρια από την ίδια την αγορά, ενώ τα SUV πουλάνε σαν ζεστό ψωμί.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακό video για τη νέα Toyota Supra

Επομένως, με αυτές τις δηλώσεις ως δεδομένο, αν συνεχίσει να υπάρχει MiTo, τότε μάλλον θα πρέπει να την δούμε ως ένα alter ego του Fiat 500X. Περισσότερα θα ξέρουμε 1η Ιουνίου, όταν η Alfa Romeo θα ανακοινώσει το στρατηγικό της πλάνο.

Get it on Google Play Download on the App Store