Εντυπωσιακό video για τη νέα Toyota Supra

Η νέα Toyota GR Supra έκανε την εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην ελβετική πρωτεύουσα κάπως ανορθόδοξα… Και αυτό γιατί την περιμέναμε σε έκδοση παραγωγής και τελικά μας βγήκε αγωνιστικό πρωτότυπο.

Δείτε ακόμη: Toyota με όφελος μέχρι 2.500 ευρώ

Όπως και να έχει όμως παίρνουμε μία καλή γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον καθώς η GR (Gazoo Racing) Supra Racing Concept όπως είναι η ονομασία της φανερώνει αν μη τι άλλο, πολλά από τα στοιχεία του πολιτικού μοντέλου, που επαναφέρει το θρυλικό όνομα στην γκάμα της μάρκας.

Αυτή τη φορά η Toyota μας απασχολεί και πάλι με την GR Supra, αυτή την φορά με ένα πολύ ωραίο, ψηφιακό video που ετοίμασε και παρουσιάζει το αγωνιστικό πρωτότυπο σε τρεις εκδοχές. Κάθε μία από αυτές τρέχει σε διαφορετικό περιβάλλον, από τους δρόμους του Τόκιο μέχρι το Nurburgring και μας χαρίζει πολύ ωραίες στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Toyota με όφελος μέχρι 2.500 ευρώ

Το video μπορεί να μην είναι αληθινό, είναι όμως αρκετά καλά τα γραφικά του και μας δίνουν μία καλή γεύση από το πώς θα είναι η πολιτική έκδοση του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store