Απίστευτη Alpina B7 σε μοναδικό Green Mint χρώμα

Ένας πελάτης στις Η.Π.Α. αποφάσισε να αγοράσει μια Alpina B7, η οποία σημειωτέων ήταν μόλις η τρίτη B7 που είχε εισαχθεί στις Η.Π.Α. Όμως αυτή η προ ανανέωσης Alpina B7 έχει κάτι το μοναδικό: Το αποκλειστικό κι έντονο πράσινο χρώμα με τον κωδικό Green Mint. Πληροφοριακά, τα μοντέλα της Alpina στην Ευρώπη έχουν αυτόνομο δίκτυο διανομής, αλλά οι Αμερικάνοι πελάτες εξυπηρετούνται μέσω των αντιπροσωπειών της BMW.

Δείτε ακόμα: 600 ίπποι για τη νέα Alpina B7 xDrive

Σε μια τέτοια αντιπροσωπεία απευθύνθηκε ο τωρινός ιδιοκτήτης της Alpina B7, o οποίος ζήτησε να αγοράσει μια facelift version του μοντέλου, αλλά με μια… ευδιάκριτη ιδιαιτερότητα: την ήθελε σε ένα έντονο «χτυπητό» πράσινο χρώμα για να ξεχωρίζει σε κάθε του πέρασμα. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, ένα μοντέλο τέτοιου βεληνεκούς ξεχωρίζει ανεξαρτήτου χρώματος, μιας και χάρη στον πανίσχυρο κινητήρα των 4.4 λίτρων, των 600 ίππων και των 800 Nm ροπής γίνεται ούτως η άλλως talk of the town. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται με το γνωστό αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, αυτό που διαθέτει και η Σειρά 7, αλλά με την ειδοποιό διαφορά ότι το λογισμικό του έχει επαναπρογραμματιστεί για ακόμα ταχύτερες αλλαγές. Επίσης, μέσω του xDrive συστήματος τετρακίνησης, ο τυχερός οδηγός απολαμβάνει άφθονη πρόσφυση σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Διαβάστε επίσης: BMW Σειρά 8 Alpina B12 κοστίζει όσο… 3,5 νέες BMW M5!

Άμεση απόρροια των παραπάνω αριθμών, είναι οι καταιγιστικές επιδόσεις της Alpina B7, όπου τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 3,6 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει το εντυπωσιακό νούμερο των 330 χλμ./ώρα. Εξαιρετικά εντυπωσιακό όμως είναι και το 0-200 χλμ./ώρα της B7, το οποίο ολοκληρώνεται σε 11,7 δλ.!

Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, καλά τα απόλυτα νούμερα, αλλά μάλλον θα την επιλέγαμε σε ένα πιο συμβατικό χρώμα κι όχι σε αυτό που θυμίζει… τουαλέτες στο μετρό του Λονδίνου!

Get it on Google Play Download on the App Store