Απίθανο, πισωκίνητο Toyota Auris 1.000+ PS (+video)

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες τρέλες όσον αφορά στις βελτιώσεις και στις μετατροπές, αν θέλετε, αυτοκινήτων, αλλά αυτό ο τύπος, ο Frederic Aasbo μοιάζει να είναι πιο τρελός από όλους. Και δεν το λέμε εμείς αυτό αλλά το ίδιο του το αυτοκίνητο. Ένα Toyota Auris και μάλιστα τελευταίας γενιάς, που έχει αλλάξει εντελώς φιλοσοφία και από ένα μικρομεσαίο οικογενειακό χαμηλών τόνων έχει γίνει ο Βασιλιάς του drift.

Δείτε ακόμη: Που θα κατασκευάζεται το νέο Toyota Auris;

Εντάξει… το παραδεχόμαστε. Δεν έχει να κάνει παρά ελάχιστα το αυτοκίνητο αυτό με το Toyota Auris που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό και επίσημα, παρόλα αυτά δεν παύει να είναι εντυπωσιακό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις. Εξάλλου όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί πιο κάτω, τα περάσματά του είναι θεαματικά.

Κάτω από το καπό του, το Toyota Auris του Frederic Aasbo έχει έναν 2.7 λτ. βενζινοκινητήρα, τον 2AR της Toyota φυσικά, ο οποίος έπειτα από σημαντικές βελτιώσεις αποδίδει πλέον 1.000 ίππους. Το αυτοκίνητο μεταξύ άλλων έχει αυξημένα μετατρόχια, εξ ου και το μεγαλύτερο πλάτος του, ενώ φυσικά έχει άλλη ανάρτηση, φρένα και σύστημα διεύθυνσης. Το κυριότερο όμως είναι πως η μετάδοσή του έχει αλλάξει δραματικά, καθώς πλέον είναι πισωκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Νέο Toyota Auris με δύο υβριδικές εκδόσεις

Ας μην καθυστερούμε όμως παραπάνω με τα γραφόμενά μας. Δείτε το εντυπωσιακό αυτό Toyota Auris τι είναι ικανό να κάνει, στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store