Αποκαλύφθηκε το νέο Skoda Kamiq GT

Η επίσημη αποκάλυψη του Skoda Kamiq GT έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου στην πόλη Tianjin της Κίνας, όμως οι διαρροές για άλλη μια φορά κάνουν τα αποκαλυπτήρια νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Δείτε ακόμα: Διαθέσιμο στη χώρα μας το νέο Skoda Kamiq (+τιμές)

Το μικρότερο κουπέ SUV της Skoda, που προσανατολίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, λέγεται πως φτάνει στα 4.409 χλστ. μήκους, 1.780 χλστ. πλάτους, 1.606 χλστ. ύψους και 2.610 χλστ. μεταξονίου. Είναι δηλαδή πιο μακρύ και ψηλό από το κινεζικών προδιαγραφών Kamiq, με τις υπόλοιπες διαστάσεις να είναι κοινές.

Εμφανισιακά ξεχωρίζει χάρις στα νέα φωτιστικά σώματα, που προσεγγίζουν περισσότερο αυτά του δικού μας Kamiq, τους νέους προφυλακτήρες, τη στενότερη γρίλια, τις νέες ζάντες αλουμινίου, την διχρωμία αμαξώματος-οροφής και την 4η κολόνα, που θυμίζει έντονα αυτή του Audi Q2. Στο εσωτερικό δεν παρατηρείται καμιά διαφοροποίηση, συγκριτικά με το Kamiq της εγχώριας αγοράς.

Διαβάστε επίσης: Skoda Kodiaq GT: Το πρώτο coupe SUV της Skoda

Κάτω από το καπό συναντάμε έναν ατμοσφαιρικό 1.500άρη κινητήρα, απόδοσης 111 ίππων και 145 Nm ροπής. Αργότερα φημολογείται ότι θα προστεθεί ένας 1.200άρης τούρμπο, 116 ίππων και 175 ίππων. Ο 1.5 συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ ο 1.2 T προσφέρει τις συνηθισμένες για εμάς επιλογές του μηχανικού 6τάχυτου και του 7τάχυτου αυτόματου διπλού συμπλέκτη DSG. Τέλος, όλες οι εκδόσεις είναι δικίνητες.

Get it on Google Play Download on the App Store