Άψογη Toyota Supra πωλήθηκε για απίστευτα λεφτά!

Λίγες μέρες πριν την παρουσίαση της νέας Toyota Supra και το ρεύμα γύρω από το μοντέλο που αντικαθιστά δεν λέει να κοπάσει. Δεν είναι και εύκολο, βέβαια, καθώς μιλάμε για ένα από τα πιο δημοφιλή και εικονικά αυτοκίνητα που βγήκαν από εργοστάσιο της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Δείτε ακόμα: Πωλείται μοναδικό κεντρομήχανο και V8 Honda Integra!

Ο λόγος για την Supra MKIV, η οποία αυτή τη στιγμή είναι το πιο «καυτό» αντικείμενο αναζήτησης στην αγορά των μεταχειρισμένων και τις δημοπρασίες. Ειδικά όταν πρόκειται για μια υπερσπάνια εργοστασιακή, η οποία τυγχάνει να είναι και η τελευταία «Made in Japan». Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες το αυτοκίνητο βρίσκεται σε αψεγάδιαστη κατάσταση, με το κοντέρ να σταματάει στις 11.444 χιλιόμετρα. Είναι του 1994, βαμμένη στο «Renaissance Red» κόκκινο χρώμα και εξοπλισμένη με μπεζ δερμάτινο σαλόνι.

Κάτω από καπό συναντάμε τον θρυλικό 2JZ-GTE, σε μία από τις απειροελάχιστες εργοστασιακές εμφανίσεις του. Είναι γνωστή, εξάλλου, η έφεση που είχε στην βελτίωση και η λατρεία με την οποία τον περιέβαλε η παγκόσμια κοινότητα του tuning. Ο 3λιτρος εν σειρά 6κύλινδρος twinturbo αποδίδει 330 ίππους στις 5.600 σ.α.λ. και 427 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ., τα οποία είναι ικανά να επιταχύνουν την Supra στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 5,1 δλ. και να μην σταματήσουν την επιτάχυνση πριν τα 260 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια Mercedes πωλείται «κοψοχρονιά» για τον πιο σιχαμερό λόγο

Το απίστευτο είναι η τιμή που πωλήθηκε, η οποία έφτασε τα 121.000 δολάρια! (106.200 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store