Αθάνατο Audi A4 1.9 TDI με 870.000 χλμ.! (+video)

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ανεξαρτήτως ηλικίας και χιλιομέτρων χρειάζεται πάντοτε ένα διεξοδικό έλεγχο σε κάθε επίπεδο, αφού ότι λάμπει δεν είναι πάντοτε χρυσός. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα παλιό αυτοκίνητο και φορτωμένο με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Δείτε ακόμη: Άτρωτο Nissan Navara με 1,6 εκ. χιλιόμετρα!

Όπως είναι το συγκεκριμένο δεύτερης γενιάς Audi A4 1.9 TDI, το οποίο είναι μοντέλο του 2003, έχει διανύσει 870.000 χιλιόμετρα και το αγόρασε με 235 ευρώ το Car Throttle. Ωστόσο, το παλιό μεσαίο Audi αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη από μηχανικής τουλάχιστον πλευράς, αφού παρά τα χιλιόμετρά του δεν είχε κάποια σοβαρή βλάβη.

Δείτε ακόμη: «Αθάνατη» Mercedes με 2,1 εκατ. χλμ είναι σαν καινούργια!

Το αυτοκίνητο από κάτω είναι πάρα πολύ καθαρό δίχως σκουριές και χτυπήματα. Αφού αφαιρέθηκαν οι τροχοί διαπιστώθηκε ότι ήθελαν αντικατάσταση τα πίσω δισκόφρενα και τα ελατήρια. Στον κινητήρα αφαιρέθηκε η βαλβίδα EGR, καθαρίστηκε και τοποθετήθηκε ξανά. Μόνο ο κλιματισμός δεν λειτουργεί ενώ χρειάζονται και επιμέρους έλεγχοι σε κάποια ηλεκτρονικά συστήματα, όπως στους αισθητήρες των αερόσακων. Το κόστος των επισκευών στοιχίζει σχεδόν 1.800 ευρώ και το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια.

Δείτε ακόμη: Ψήλωσε το Audi A4 γιατί αγανάκτησε από τις λακκούβες!

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος κάτοχος αυτού του Audi Α4 έκανε όλα τα απαιτούμενα service και δεν το είχε αφήσει στην τύχη του.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο με τους ελέγχους που έγιναν:

Get it on Google Play Download on the App Store