Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου VW Golf

Δεν πρόλαβε η VW να δημοσιοποιήσει τα επίσημα σκίτσα από το ταμπλό του νέου Golf, ήρθαν οι διαρροές του πραγματικού εσωτερικού να μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα από την καμπίνα επιβατών του επερχόμενου γερμανικού χάτσμπακ.

Δείτε ακόμα: Ποια είναι τα best sellers του VW Group;

Όπως στο σκίτσο, έτσι και στην πραγματικότητα πρωτεύοντα ρόλο -τόσο στον αισθητικό, όσο και τον λειτουργικό τομέα- διαδραματίζει η μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Η προσπάθεια των σχεδιαστών για ελαχιστοποίηση της χρήσης των παραδοσιακών κουμπιών είναι εμφανής, με την οθόνη αφής να φιλοξενεί τον έλεγχο της συντριπτικής πλειοψηφίας των λειτουργιών του αυτοκινήτου. Οι μακρόστενοι αεραγωγοί, με αυτόν στην πλευρά του συνοδηγού να εκτείνεται μέχρι το τέλος του ταμπλό, δανείζονται επιρροές από το αντίστοιχο μοτίβο του Passat και αρκετών Audi, με το τιμόνι να παρουσιάζεται flat bottomed και τον πίνακα οργάνων να είναι κάθετη οθόνη, στα πρότυπα της Mercedes A-Class.

Διαβάστε επίσης: Χειροκίνητο κιβώτιο VW σε ρόλο αντικλεπτικού! (+video)

H παρουσίαση της 8ης γενιάς Golf εμφανίζει καθυστερήσεις, καθώς το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, στο προσεχές Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Εν τέλει, κύκλοι της VW τοποθετούν το ντεμπούτο τον Φλεβάρη του 2020, συγκεκριμένα στις 24 του μηνός. Αν θα οριστικοποιηθεί η ανωτέρω ημερομηνία, μένει να το δούμε.

Get it on Google Play Download on the App Store