BMW M5 Competition για δώρο Χριστουγέννων!

Την περίοδο των Χριστουγέννων το χρώμα που κυριαρχεί είναι δίχως αμφιβολία το πράσινο. Από τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα (αληθινά και μη) που υπάρχουν σε κάθε γωνιά σπιτιού ή μαγαζιού, μέχρι τις πράσινες γιρλάντες, συνοδευόμενα πάντα με τα απαραίτητα λαμπάκια που αναβοσβήνουν.

Δείτε ακόμη: Μεταχειρισμένη BMW M5 ή καινούργια Μ3 στα ίδια λεφτά;

Το πράσινο χρώμα και συγκεκριμένα η απόχρωση Rally Green είναι αυτή που κυριαρχεί και τραβά τα βλέμματα σε αυτή την ολοκαίνουργια BMW M5 Competition, η οποία μέρες που είναι μοιάζει σαν ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα το ήθελε πολύς κόσμος, ανεξάρτητα αν του αρέσει ή όχι σε αυτό το χρώμα.

Η εικονιζόμενη BMW M5 Competition είναι λίγο… μακριά για όποιον ενδεχομένως ενδιαφέρεται από τη χώρα μας να την κάνει δώρο σε κάποιον δικό του ή στον εαυτό του, αφού βρίσκεται στην έκθεση της BMW στο Άμπου Ντάμπι. Επίσης, δεν έχει καμία προσθήκη ή μετατροπή πάνω της και φυσικά ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει τα πάντα, μέχρι και μεγάλες οθόνες πίσω από τα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η ταχύτερη BMW M5 στον πλανήτη (+video)

Να υπενθυμίσουμε ότι της κίνηση της κορυφαίας «5άρας» αναλαμβάνει το μηχανικό σύνολο των 4.4 λίτρων V8 τεχνολογίας M TwinPower Turbo, ισχύος 625 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με 750 Nm ροπής από τις 1.800 έως και τις 5.800 σ.α.λ. Η μήκους 5 μέτρων και βάρους 1.865 κιλών BMW M5 Competition επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα, από 0-200 χλμ./ώρα 10,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα ή σταματά στα 305 χλμ./ώρα με το προαιρετικό M Driver’s Package.

Get it on Google Play Download on the App Store