Corvette C3 θα αποκτήσει δεύτερη νιότη! (+video)

Η συγκεκριμένη Corvette σάπιζε για δέκα χρόνια σε μια αυλή μέχρι που ο νεαρός Ben αποφάσισε να ενεργήσει δραστικά.

Η Corvette C3, στην τρίτη της γενιά διέθετε αφαιρούμενα πάνελ οροφής, ενώ κάτω από το καπό υπήρχε ένας 8κύλινδρος κινητήρας. Όμως κάποιος άκαρδος την είχε αφήσει στην τύχη της και εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα.

Δείτε ακόμα: «Αέρας στα πανιά» της νέας Corvette Convertible

Μέχρι που την εντόπισε ένας νεαρός μηχανικός, ονόματι Ben, την αγόρασε αγνοώντας την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν κι αποφάσισε να της δώσει νέα πνοή. Από τη μακροχρόνια ακινησία το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπιζόταν στο κύκλωμα καυσίμου του αυτοκινήτου, όπου μέσα στο ντεπόζιτο καυσίμου είχε περάσει νερό, με την σκουριά να κάνει ζημιά σε διάφορα σημεία του συστήματος τροφοδοσίας του. Για το λόγο αυτό ο Ben προέβη στην αντικατάσταση των μπεκ ψεκασμού, της αντλίας καυσίμου, του φίλτρου βενζίνης, ενώ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο άλλαξε και το ρεζερβουάρ. Εν συνεχεία άνοιξε τον κινητήρα κι άλλαξε κομβικά σημεία του για να είναι σίγουρος ότι όλα θα δουλέψουν ρολόι. Όπερ κι εγένετο, με την Corvette να έρχεται στη ζωή με την πρώτη μιζιά!

Διαβάστε επίσης: Chevrolet Corvette θέλει να γίνει BMW M3!

Βέβαια όπως δήλωσε κι ο Ben έχει ακόμα πολύ δουλειά να κάνει για να μπορέσει να βγάλει με ασφάλεια το αυτοκίνητο στο δρόμο, αλλά είναι σίγουρος ότι δεν θα του πάρει πολύ καιρό.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι project έβγαλε εις πέρας ο Ben!

Get it on Google Play Download on the App Store