Δημοπρατούνται τα supercars δικτάτορα!

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει ξεκινήσει στα τέλη του 2016, όπου οι αρμόδιες αρχές της Ελβετίας κατάσχεσαν όλα τα supercars και τα hypercars που είχε στην κατοχή του ο γιος του δικτάτορα της Αφρικανικής Ισημερινής Γουινέας, ο Teodoro Obiang Nguema Mbasogo.

Η συλλογή που δημοπρατείται αυτές τις μέρες διόλου ευκαταφρόνητη είναι, μιας και αποτελείται από 25 μοντέλα όπως μια McLaren P1, μια Bugatti Veyron, μια Ferrari F12tdf, μια Ferrari 599 GTB, μια Ferrari Enzo, μια LaFerrari, μια Porsche 918 Spyder και σαφώς δεν λείπουν μοντέλα της Bentley, της Maserati, αλλά και της Mercedes.

Δείτε ακόμη: Σε δημοπρασία η πρώτη Porsche που κατασκευάστηκε!

Όμως ο πλούσιος Αφρικανός απολάμβανε επίσης ένα από τα εννέα Lamborghini Veneno που έχουν κατασκευαστεί, Rolls-Royce, Aston Martin, ενώ είχε στην κατοχή του πλήθος ιδιωτικών αεροπλάνων, πλοίων, αλλά και ελικόπτερα. Περιουσία που ανταποκρίνεται πλήρως στον αμύθητο πλούτο του, ο οποίος έχει αρχίσει να δομείται από τη δεκαετία του 70, όπου κι ο πατέρας του ανέλαβε την εξουσία στην Ισημερινή Γουινέα, μιας χώρας που έχει πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου.

Διαβάστε επίσης: Σε δημοπρασία απίστευτη συλλογή 140 αυτοκινήτων!

Στα της δημοπρασίας τώρα, η συνολική αξία των αυτοκινήτων που δημοπρατούνται αγγίζει τα 15 εκατομμύρια δολάρια, όπου την όλη διαδικασία θα «τρέξει» ο οίκος δημοπρασιών Bonhams. Τα έσοδα θα διατεθούν σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα στην Ισημερινή Γουινέα, χωρίς να έχει ανακοινωθεί προς το παρόν η τελική ημερομηνία.

Get it on Google Play Download on the App Store