Ειδική έκδοση VW Touareg για τα 1 εκατ. μοντέλα!

Η VW αποφάσισε να γιορτάσει την επιτυχία του Touareg με μια ειδική έκδοση του μοντέλου, η οποία φέρει πλήθος έξτρα εξοπλιστικών στοιχείων και έχει το όνομα ONE Million.

Με τη πρώτη γενιά VW Touareg γνωριστήκαμε το 2002, όπου από τότε το μοντέλο είχε μια σταθερή εμπορική πορεία, μιας και είχε δημιουργήσει ένα δικό του πιστό κοινό και έτσι πλέον μετρά την παραγωγή ενός εκατομμυρίου Touareg.

Δείτε ακόμα: Καταιγιστική επιτάχυνση για το VW Touareg!

Ένα τόσο special γεγονός πρέπει να εορτασθεί κι αναλόγως και τι καλύτερο λοιπόν από την παραγωγή μιας ειδικής έκδοσης η οποία φέρει ξεχωριστό εξοπλισμό. Ξεκινώντας με την προαιρετική βαφή, η οποία είναι εντελώς νέα κι έχει τον κωδικό Sechura Beige, ενώ υπάρχουν και δυο διαφορετικά σετ ζαντών, 20 & 21 ιντσών. Η εξωτερική εμφάνιση του ιδιαίτερου VW Touareg συμπληρώνεται από τα σκούρα πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και από το logo ONE Million που βρίσκεται στην μεσαία κολώνα, τονίζοντας την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου SUV. Βέβαια όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την ειδική έκδοση, να γνωρίζουν ότι μπορεί να αναβαθμιστεί με το πακέτο R-Line Black Style, το οποίο διαθέτει καπάκια καθρεπτών στην απόχρωση Reflection Silver.

Διαβάστε επίσης: Μεγαλώνει η γκάμα του VW Touareg!

Πινελιές ανανέωσης και διαφορετικότητας υπάρχουν και στο εσωτερικό του θηριώδους γερμανικού SUV, όπου αποκλειστικά για την ONE Million έκδοση το σαλόνι έχει ντυθεί με δέρμα Puglia (με το ίδιο δέρμα έχει ντυθεί και το κλειδί), ενώ το ανώτερο σημείο των εμπρός καθισμάτων, αλλά και τα εσωτερικά των θυρών εξοπλίζονται με διαφορετικό δέρμα υψηλής ποιότητας κι αυτό, που έχουν σχήμα και ραφές στο σχήμα διαμαντιού στο χρώμα Amber Brown. Τις εντυπώσεις όμως κλέβει το Cockpit Innovision, του οποίου η οθόνη χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού και της θέρμανσης των καθισμάτων, μεταξύ άλλων.

H τιμή για το ξεχωριστό μοντέλο ONE Million, ξεκινά από τα 80.880 ευρώ, τιμή που αφορά την έκδοση με τον 6κυλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 286 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store