Μεγαλώνει η γκάμα του VW Touareg!

Η Volkswagen αύξησε τις επιλογές των διαθέσιμων κινητήρων για το θηριώδες Touareg, μιας και πρόσθεσε έναν νέο και πανίσχυρο V6 TSI κινητήρα, με χωρητικότητα 3.0 λίτρων που αποδίδει 340 ίππους.

Το νέο αυτό μηχανικό σύνολο, έρχεται να προστεθεί στον 3λιτρο κινητήρα πετρελαίου με δυο εκδόσεις ισχύος, 231 και 286 ίππων.

Δείτε ακόμη: Νέο VW Touareg V8 TDI με 900 Nm ροπής

Αυτός ο νέος βενζινοκινητήρας προσφέρει υψηλή απόδοση ισχύος, με τους 340 ίππους του και με ροπή 450 Nm που είναι διαθέσιμη από τις 1.340 σ.α.λ. Η δύναμη περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και του συστήματος 4MOTION της Volkswagen, με ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που συνδυάζεται με το σύστημα, παρέχοντας στο Touareg αυξημένη πρόσφυση. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 5,9 δευτερόλεπτα και η τελική στα 250 χλμ./ώρα, ενώ η μεικτή κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 είναι 8,9 λτ./100 χλμ. και 203 γρ./χλμ αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Volkswagen Touareg

Ο Product Manager της VW, Brian Luckie δήλωσε: «Η προσθήκη ενός ισχυρού βενζινοκινητήρα στο Touareg, προσφέρει στους πελάτες τρεις διαθέσιμες επιλογές κινητήρα, εξασφαλίζοντας έτσι, ότι υπάρχει ένα Touareg για όλους».

Get it on Google Play Download on the App Store