Έκανε τη Ferrari 360 Modena υποβρύχιο! (+video)

Αυτό σύμφωνα με τον 48χρονο ιδιοκτήτη, έγινε γιατί του το ζήτησε… ο Χριστός!

Ο 48χρονος James A. Mucciaccio Jr από τη Florida έκανε υποβρύχιο την Ferrari του, μιας και την οδήγησε εντός του καναλιού Palm Beach Inlet. Τη βουτιά κατέγραψε dash camera άλλου αυτοκινήτου, στην οποία απεικονίζεται το ιταλικό supercar, να παίρνει φόρα από το ντόκο και στη συνέχεια να βυθίζεται στο κανάλι.

Δείτε ακόμη: H Ferrari 488 Pista σπάει τα χρονόμετρα στο Magny-Cours (+video)

Ο οδηγός βγήκε αμέσως μετά τη προσγείωση της Ferrari 360 Modena στο νερό, όπου τον μάζεψε ένας ψαράς. Μόλις στέγνωσε έκανε και τη παρακάτω δήλωση στην αστυνομία: «Ο Χριστός μου είπε να οδηγήσω μέσα από μια μικρή πύλη και να περάσω από ένα παράθυρο δύο μέτρων. Ο Κύριος με έκανε τον εξυπνότερο άνθρωπο στη Γη και είναι πολύ δύσκολο να έχεις αυτή την ευθύνη. Το χρήμα θα είναι άνευ σημασίας σε δύο μέρες, θυμηθείτε να χαμογελάσετε».

Διαβάστε επίσης: Ο «Transporter» πουλάει την Ferrari του!

Δύτες κατάφεραν με ειδικά μπαλόνια ανέλκυσης να ανασύρουν την Ferrari 360 Modena από βάθος 10 μέτρων και στη συνέχεια την έφεραν στην ακτή. Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι προθέσεις του ιδιοκτήτη, αν επιθυμεί να την επισκευάσει, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Πρέπει η πολιτεία να επανεξετάσει τον «εξυπνότερο» άνθρωπο στο κόσμο, κατά πόσο είναι ικανός πνευματικά να οδηγεί!

Get it on Google Play Download on the App Store