Επισκευάζοντας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο (+video)

Η αυτοκίνηση αλλάζει σιγά σιγά και όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, όπως είναι λογικό, θα αλλάξουν και αυτά μαζί με την ηλεκτροκίνηση. Εξάλλου, αυτή είναι η τάση που αρχίζει να εδραιώνεται και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου (αρκετού ίσως) μέχρι να έχουμε την καθολική υπεροχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμη: Πόσα άλογα απομένουν μετά από 700.000 χιλιόμετρα; (+video)

Αυτή η αλλαγή, όπως είναι φυσικό, θα επηρεάσει και πολλά επαγγέλματα. Οι μηχανικοί για παράδειγμα ήδη νιώθουν το μέλλον τους αβέβαιο, καθώς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση, ενώ στην Αγγλία άρχισαν και κινητοποιήσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την ύπαρξη του επαγγέλματός τους.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes ανακαλεί 774.000 ντίζελ λόγω λογισμικού

Από την άλλη οι φανοποιοί σίγουρα δεν νιώθουν να απειλούνται, θα πρέπει όμως να ενημερωθούν και να εξελιχθούν αν θέλουν να παραμείνουν στο επάγγελμα και να επισκευάζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς αυτά έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Στο video που ακολουθεί πιο κάτω θα δούμε την επισκευή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και συγκεκριμένα ενός Tesla Model 3 σε time lapse. Όπως φαίνεται μάλλον τους παίδεψε πολύ τους φανοποιούς…

https://www.youtube.com/watch?v=HCWAnsRk1XQ

Get it on Google Play Download on the App Store