Έρχεται το «καυτό» Toyota Auris

Η Toyota πριν από ένα μήνα περίπου, παρουσίασε το νέο Auris κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης. Το αυτοκίνητο, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, θα έχει τρεις εκδόσεις, μία συμβατική με βενζινοκινητήρα 1.2 λτ. στους 116 ίππους και δύο υβριδικές. Η μία θα είναι με 1.8 λτ. κινητήρα στους 122 ίππους και η άλλη με 2.0 λτ. κινητήρα στους 180 ίππους.

Δείτε ακόμη: Επετειακό Toyota Hilux για τα 50 χρόνια

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από καιρό, στην Toyota υπάρχουν στελέχη που καλοβλέπουν μία πιθανή γρήγορη έκδοσή του με τα σήματα της Gazoo Racing, του αγωνιστικό τμήματος της Toyota που επιμελείται και τις ειδικές σπορ εκδόσεις αυτοκινήτων δρόμου.

Πλέον, ήρθαν και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου πωλήσεων και marketing της μάρκας στην Αυστραλία, ο οποίος είπε πως περισσότερο απασχολεί τον ίδιο το πότε παρά το αν θα δούμε ένα τέτοιο μοντέλο. Εξάλλου το νέο Toyota Auris έχει τη βάση για να γίνει ένα εξαιρετικό hot hatch, αφού βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA, που του χαρίζει αυξημένη ακαμψία και χαμηλό κέντρο βάρους.

Διαβάστε επίσης: Toyota Land Cruiser σε… επαγγελματικό!

Στην πιο πάνω εικόνα, που είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi, φαίνεται πως θα μπορούσε να είναι το Toyota Auris σε έκδοση GRMN. Όπως βλέπετε το αυτοκίνητο είναι χαμηλωμένο, διαθέτει μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου με χαμηλοπρόφιλα ελαστικά και το αμάξωμά του είναι στα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας της Toyota Gazoo Racing, όπως και η αντίστοιχη έκδοση του Auris. Φυσικά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τεχνικές λεπτομέρειες για αυτό.

Get it on Google Play Download on the App Store